Αθλητικά

Φώτης Ιωαννίδης: Ο επίσημος λογαριασμός του Nations League «υποκλίθηκε» στον επιθετικό της Εθνικής ποδοσφαίρου

Η γκολάρα του Φώτη Ιωαννίδη στο Ιρλανδία – Ελλάδα (0-2) και και η παρουσία του επιθετικού της Εθνικής ποδοσφαίρου στα πρώτα ματς του Nations League, προκάλεσαν πολλά κολακευτικά σχόλια.

Ο Φώτης Ιωαννίδης “έλαμψε” και στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία και ήταν αυτός που… άνοιξε το δρόμο για το “διπλό” της Ελλάδας και το 2/2 στο Nations League.

Η γκολάρα του Έλληνα επιθετικού -με υπέροχο σουτ, εκτός μεγάλης περιοχής- δεν πέρασε απαρατήρητη. Η εφημερίδα «A Bola» έκανε αναφορά στο τέρμα που σημείωσε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, στην ηλεκτρονική της έκδοση, σχολιάζοντας: «Για γκολ σαν και αυτά τον ήθελε η Σπόρτινγκ. Δείτε μία προσεκτική ματιά στο αριστούργημα του Ιωαννίδη».

Την ίδια στιγμή, ο επίσημος λογαριασμός του Nations League στα social media ασχολήθηκε με τη “ζωγραφιά” του Έλληνα διεθνή επιθετικού, γράφοντας: «Υποκλινόμαστε Φώτη Ιωαννίδη».

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός τους Εθνικής Ελλάδος αναδημοσίευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση και έγραψε: «Καλημέρα! “Take a bow, Foti!” γράφει το Euro, και πώς να μην το κάνει μετά από αυτό το απίστευτο γκολ; Με τέτοιες στιγμές δείχνεις τι σημαίνει πάθος και αφοσίωση για την εθνική».

Θυμίζουμε ότι ο Φώτης Ιωαννίδης έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό Nations League, μαζί με τους Γιοκέρες, Ίσακ και Ακτούρκογλου και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Σέσκο (έχει 4 τέρματα, μετά από το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στο Καζακστάν).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ