Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Άννα Λιβαθυνού: Τα γενέθλια στο πλατό και το… παράπονο της δημοσιογράφου για το δώρο του συζύγου της

Άννα Λιβαθυνού: Τα γενέθλια στο πλατό και το… παράπονο της δημοσιογράφου για το δώρο του συζύγου της

Η Άννα Λιβαθυνού δέχτηκε ευχές και πειράγματα για τα γενέθλιά της. Η δημοσιογράφος ανέφερε πως δεν έμεινε ικανοποιημένη από το δώρο του συζύγου της.

Η Άννα Λιβαθυνού έχει γενέθλια και το πρωί παρουσίασε κανονικά την εκπομπή της, στο Action 24. Μετά τις ευχές η ίδια μίλησε και για ένα δώρο που έλαβε πριν από λίγες μέρες από τον σύζυγό της. Ένα μπρελόκ που όπως της είπε είναι για τα γενέθλιά της. «Είναι δώρο αυτό;» αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος με εμφανή διάθεση να αστειευτεί.

Αρχικά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχθηκε τις ευχές αλλά και τα… πειράγματα του συναδέλφου της, Γιώργου Κακούση, ενώ αποκάλυψε και το ιδιαίτερο δώρο που της έκανε ο σύζυγός της, Παύλος.

«Πρωινό Τετάρτης, στη μέση της εβδομάδας και ο μήνας έχει 11. Γενικά είναι μία δύσκολη μέρα για τον πλανήτη η 11η Σεπτεμβρίου αλλά την ημέρα της μεγαλύτερης καταστροφής γεννιούνται τα καλύτερα παιδιά! Χρόνια σου πολλά, Αννούλα μου!», είπε αρχικά ο Γιώργος Κακούσης.

«Η Άννα έχει τα γενέθλιά της σήμερα, κλείνει τα 24 και μπαίνει στα 23!», συμπλήρωσε χαριτολογώντας ο παρουσιαστής. «Σας ευχαριστώ πολύ όλους! Είμαι όσο φαίνομαι και όσο νιώθω», απάντησε στο ίδιο ύφος η Άννα Λιβαθυνού.

«Μου έφερε προχθές κάτι και μου λέει: αυτό είναι για τα γενέθλιά σου. Του λέω: ποια γενέθλιά μου, αυτά είναι σε τρεις μέρες. Αν μου φέρνεις από τώρα κάτι, δεν θα περιμένω δώρο εκείνη τη μέρα. Ένα μπρελόκ μου έφερε. Είναι δώρο αυτό;», περιέγραψε κλείνοντας η Άννα Λιβαθυνού.

Media Τελευταίες ειδήσεις