Τετάρτη, 11 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες της Εθνικής: Δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, μας περιμένει η πρόκληση της Αγγλίας

Ιβάν Γιοβάνοβιτς στους παίκτες της Εθνικής: Δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, μας περιμένει η πρόκληση της Αγγλίας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ποδοσφαίρου, λίγο μετά το 2-0 της Ελλάδας στην έδρα της Ιρλανδία εκφράζοντας την υπερηφάνεια του για όσα πέτυχαν και εστιάζοντας -πλέον- στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Η Εθνική ποδοσφαίρου πέτυχε το 2/2 στις πρώτες αγωνιστικές του Nations League, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο της ομάδας. Η νίκη της Γαλανόλευκης στην έδρα της Ιρλανδίας (0-2) -με την ομάδα να διατηρεί “μηδέν” παθητικό- ικανοποίησε τον Σέρβο προπονητή.

Μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Δουβλίνο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι αισθάνθηκε υπερήφανος για όσα παρουσίασαν πέτυχαν σε αυτές τις δυο αγωνιστικές του Nations League και φρόντισε να βάλει στο μυαλό όλων, τη σπουδαία πρόκληση που υπάρχει “μπροστά”, με Αγγλία στο “Γουέμπλεϊ”, τον επόμενο μήνα.

“Καταρχήν συγχαρητήρια για τη νίκη. Σας ευχαριστώ για όσα ζήσαμε αυτές τις μέρες. Απόλαυσα την κάθε στιγμή μαζί σας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δημιουργήσαμε μεγαλύτερες προσδοκίες και υποχρεώσεις. Είμαι περήφανος που δούλεψα μαζί σας, θα περάσω ένα όμορφο μήνα, αλλά να μην ξεχνάμε ότι μας περιμένει μια τρομερή πρόκληση, στο ματς με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ” ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού κόουτς, που χειροκροτήθηκε από τους παίκτες του.

Η βαθμολογία του ομίλου

1. Ελλάδα 6 (5-0)

2. Αγγλία 6 (4-0)

3. Ιρλανδία 0 (0-4)

4. Φινλανδία 0 (0-5)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις