Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Ελένη Βουλγαράκη: Η ανάρτηση μετά το εκπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη για την Εθνική

Ελένη Βουλγαράκη: Η ανάρτηση μετά το εκπληκτικό γκολ του Φώτη Ιωαννίδη για την Εθνική
ΦΩΤΟ NDP

Ελένη Βουλγαράκη και Φώτης Ιωαννίδης παραμένουν σε σχέση, με την ραδιοφωνική παραγωγό, να αποθεώνει τον αγαπημένο της για το γκολ που πέτυχε.

Ο Φώτης Ιωαννίδης σκόραρε στο Δουβλίνο και η Έλενα Βουλγαράκη τον αποθέωσε από την Αθήνα. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα, με την αγαπημένη του, να δηλώνει περήφανη για την πρόοδο που έκανε τα τελευταία χρόνια. Οι δυο τους φροντίζουν να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά δεν έχουν αρνηθεί ότι είναι ερωτευμένοι.

Μετά το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη και τη νίκη της ελληνικής αποστολής, η ραδιοφωνική παραγωγός αναδημοσίευσε ένα post στο προφίλ της, μέσω story. Πιο συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε την ανάρτηση του Instagram λογαριασμού euro2024, που έγραφε: «Take a bow, Fotis Ioannidis» (Υποκλιθείτε στον Φώτη Ιωαννίδη).

Στη δημοσίευση, περιλαμβάνονται καρέ του επιθετικού του Παναθηναϊκού από τον αγώνα και το εντυπωσιακό γκολ που έβαλε στον αγώνα της Τρίτης 10 Σεπτεμβρίου με τη γαλανόλευκη.

Η Ελένη Βουλγαράκη πηγαίνει στους περισσότερους από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες του συντρόφου της, προκειμένου να παρακολουθήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, να αγωνίζεται με την ομάδα του και δεν διστάζει να το μοιράζεται με τους φίλους της στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UEFA EURO 2024 (@euro2024)

Θυμίζουμε ότι μετά το χθεσινό του γκολ, ο Φώτης Ιωαννίδης έφτασε τα τρία γκολ στο φετινό Nations League, μαζί με τους Γιοκέρες, Ίσακ και Ακτούρκογλου και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Σέσκο (έχει 4 τέρματα, μετά από το χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στο Καζακστάν).

Για το αν διαβάζει όσα γράφονται στα social media για τον ίδιο, ο Φώτης Ιωαννίδης απάντησε πριν από λίγες μέρες σε συνέντευξή του: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα στα social media, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν βλέπω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, οπότε δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

«Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ» είχε αναφέρει πριν από λίγες μέρες η Ελένη Βουλγαράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις