Τετάρτη, 11 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη σε κηδεία στενού συγγενή η χήρα του Ισπανού πρίγκιπα Φερνάντο

Νάντια Χαλαμανδάρη: Συντετριμμένη σε κηδεία στενού συγγενή η χήρα του Ισπανού πρίγκιπα Φερνάντο

Η Νάντια Χαλαμανδάρη απέφυγε να πει το οτιδήποτε μπροστά στις κάμερες. Στην κηδεία, έδωσε το παρών σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Η Ελληνίδα Νάντια Χαλαμανδάρη, χήρα του Ισπανού πρίγκιπα Φερνάντο με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μικρό Νικόλα, έκαναν στην Μαδρίτη μία νέα δημόσια εμφάνιση, στην κηδεία του Χουάν Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν. Πρόκειται για τον αδελφό του αείμνηστου συζύγου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, ύστερα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Μπορμπόν αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα ενώ λίγους μήνες πριν τον θάνατό του, η υγεία του είχε αρχίσει να επιδεινώνεται. Τον Ιανουάριο του 2024, του είχαν κάνει τραχειοστομία. Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα είχαν αναφέρει ότι ο βασιλιάς Φελίπε τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο το βράδυ της Παρασκευής 1/3.

Τα προβλήματα υγείας του Δον Φερνάντο προβλημάτιζαν την οικογένειά του εδώ και αρκετό καιρό. Για την οικογένεια και τους φίλους του, ήταν γνωστός ως Κοκό. Αν και προσπαθούσε να διατηρεί χαμηλό προφίλ, οι ερωτικές του σχέσεις και η προσωπική του ζωή τροφοδοτούσαν συχνά τα ισπανικά ταμπλόιτς.

Η Νάντια Χαλαμανδάρη εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη στα media και δεν θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων.

Η πρώην δημοσιογράφος πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κατασκευάστρια οικιστικών πολυτελών κτηρίων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις