Τετάρτη, 11 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Μάριος Ηλιόπουλος προς τον Φράνζι Πιερό: «Είσαι ο αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου, σκόραρε»

Μάριος Ηλιόπουλος προς τον Φράνζι Πιερό: «Είσαι ο αντάρτης για την ΑΕΚ και αυτό είναι το σπίτι σου, σκόραρε»

Ο Φράνζι Πιερό έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αλλά μεγάλη αξία -από τα πλάνα που φαίνονται στο video που πόσταρε η Ένωση- έχει η ατάκα που “έριξε” ο ιδιοκτήτης των “κιτρινόμαυρων”, Μάριος Ηλιόπουλος, στο τετ-α-τετ που είχε με τον 29χρονο επιθετικό.

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα από το βράδυ της Τρίτης (10.09.2024) ο Φράνζι Πιερό. Ο διεθνής επιθετικός από την Αϊτή βρεθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ στην OPAP ARENA, υπέγραψε το συμβόλαιό του και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

Μάλιστα, λίγο πριν κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του AEK TV για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του, ο θηριώδης στράικερ είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον ιδιοκτήτη της ομάδας μας Μάριο Ηλιόπουλο, ο οποίος τον χαρακτήρισε νέο αντάρτη της ΑΕΚ και τον κάλεσε να σκοράρει μέσα στο νέο του “σπίτι”!

Αμέσως μετά, ο Φράνζι Πιερό δήλωσε χαρούμενος που ήρθε “στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας”, εμφανίστηκε ανυπόμονος να δει το γήπεδο με γεμάτες εξέδρες και ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις