Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Νταβίντ Ντατρό Φοφανά: Μπαράζ δημοσιευμάτων για συμφωνία της ΑΕΚ με την Τσέλσι

Νταβίντ Ντατρό Φοφανά: Μπαράζ δημοσιευμάτων για συμφωνία της ΑΕΚ με την Τσέλσι
ΑΠΕ

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έκανε την αρχή και μέσα σε λίγη ώρα το διαδίκτυο πήρε “φωτιά”, με δημοσιεύματα που στέλνουν τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι στην ΑΕΚ.

Παρά την απόκτηση του Φραντζί Πιερό για την επίθεσή της, η ΑΕΚ εμφανίζεται έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της -σήμερα (11.09.2024) τελευταία ημέρα των μετεγγραφών- και τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, την εφημερίδα “Independent” και το “BBC Sports” η ΑΕΚ θα πάρει τον 21χρονο φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού δανεικό για ένα χρόνο από τους Λονδρέζους και με (μη υποχρεωτική) οψιόν αγοράς περίπου στα 24 εκατ. ευρώ.

“Η οπτική μου όσον αφορά την οψιόν αγοράς είναι πως μοιάζει απίθανο να χρησιμοποιηθεί από την ΑΕΚ (αφού απλά είναι απλησίαστη), αλλά ορίζει μια τιμή για ομάδες από τα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα σε μεταγενέστερο χρόνο” αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του BBC.

Ανάλογο κείμενο φιλοξενείται και στο “nytimes.com”, με το αμερικανικό Μέσο να αναφέρει ότι ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός προπονείται μόνος του, αφού έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Τσέλσι, Έντσο Μαρέσκα.

Παράλληλα, τονίζεται πως για να καταφέρει η ΑΕΚ να τον κάνει μόνιμα δικό της -και δώσει τα 24 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι- θα σπάσει το προσωπικό της σχετικό ρεκόρ, που κρατάει από τη μετεγγραφή του Ορμπελίν Πινέδα από την Θέλτα, το 2023 (6,5 εκατ. ευρώ).

Την ίδια στιγμή, το “talksport.com” αναφέρει ότι στην ΑΕΚ υπάρχουν παίκτες με “θητεία” στην Premier League, όπως ο Ρομπέρτο Περέιρα (πρώην παίκτης της Γουότφορντ) και ο Έρικ Λαμέλα (μεγάλη καριέρα στην Τότεναμ).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις