Πέμπτη, 12 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Μαρία Παλαιολόγου: Δεν άρεσε στον Χάρη Ρώμα που ο ρόλος της «Νίτσας» αγαπήθηκε περισσότερο από τον δικό του

Μαρία Παλαιολόγου: Δεν άρεσε στον Χάρη Ρώμα που ο ρόλος της «Νίτσας» αγαπήθηκε περισσότερο από τον δικό του

«Τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω δουλειά και μου απάντησε: “Τι να σου κάνω παιδί μου, τόσοι μου κολλάνε ποιον να πρωτοβάλω; Δεν βλέπεις τι γίνεται, έχω και υποχρεώσεις. Πήγαινε και αλλού, όλο σε μένα έρχεσαι;”» δήλωσε η Μαρία Παλαιολόγου για τον Χάρη Ρώμα.

Η Μαρία Παλαιολόγου άνοιξε την καρδιά της στο περιοδικό Λοιπόν και στον Ανδρέα Θεοδώρου και εξέφρασε το παράπονό της για τον Χάρη Ρώμα και την επικοινωνία τους που την απογοήτευσε.

«Το “Κωνσταντίνου και Ελένης” ήταν κάτι ωραίο, το θυμάμαι με νοσταλγία και μακάρι να μου τύχαινε ξανά άλλος ένας τέτοιος ρόλος. Παρότι ήταν μικρός, μέσα από αυτόν με αγάπησε ο κόσμος. Φανταστείτε να ήταν πρώτος.

Δεν πήρα καλά λεφτά, οι μικροί δεν παίρνουν. Αν δεν είχα περιουσία από τον πατέρα μου, θα πέθαινα της πείνας. Θα αναγκαζόμουν να κάνω άλλη δουλειά», δήλωσε η Μαρία Παλαιολόγου.

«Έχω παράπονα από τον Χάρη Ρώμα αλλά τι να λέω τώρα; Υπάρχει ανταγωνισμός. Δεν του άρεσε που ο ρόλος της κυρίας Νίτσας αγαπήθηκε περισσότερο από τον δικό του που ήταν και μεγαλύτερος. Φοβόταν μήπως του κλέψω την παράσταση. Κάτι τέτοιο μου είχε συμβεί και στο θέατρο», είπε η ηθοποιός.

«Τον πήρα τηλέφωνο να του ζητήσω δουλειά και μου απάντησε: “Τι να σου κάνω, παιδί μου, τόσοι μου κολλάνε ποιον να πρωτοβάλω; Δεν βλέπεις τι γίνεται, έχω και υποχρεώσεις. Πήγαινε και αλλού, όλο σε μένα έρχεσαι;”.

Είχε αλαζονεία απέναντί μου και με πικραίνει πολύ αυτό. Ευχαριστιέμαι πάντως όταν στον δρόμο με φωνάζουν κυρία Νίτσα», περιέγραψε η Μαρία Παλαιολόγου.

Με την Ελένη Ράντου έχετε μιλήσει μήπως σας έπαιρνε σε κάποια παράστασή της;

«Δεν με φώναξε. Πήγα, την είδα σε μια παράσταση αλλά κράτησε μια απόσταση. Ήταν ψυχρή απέναντί μου και γι’ άλλη μια φορά αποδείχθηκε ότι ο καθένας κοιτάζει μόνο τον εαυτό του», απαντά η Μαρία Παλαιολόγου.

Media Τελευταίες ειδήσεις