Τετάρτη, 11 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Γιώργος Βογιατζής για την άσχημη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Μου είπε να κόψουμε την αλογοουρά μου

Γιώργος Βογιατζής για την άσχημη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ: Μου είπε να κόψουμε την αλογοουρά μου
Φωτογραφία αρχείου NDP - ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

«Ξεκινήσαμε την ταινία και μου είπε ότι ο charming στην ταινία είναι αυτός. Εγώ έτσι είχα κάνει τις πρόβες. Τσαντίστηκε», είπε ο Γιώργος Βογιατζής.

Διάφορες πτυχές της καριέρας του «φώτισε» ο Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος φιλοξενήθηκε σήμερα το απόγευμα (11.09.2024) στο Στούντιο 4. Ο επιτυχημένος ηθοποιός με τις διεθνείς συνεργασίες μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ που τον απογοήτευσε.

«Μου είπανε να γνωρίσω τον Ρέντφορντ. Συμπαθέστατος και μου είπε ότι λατρεύει την Ελλάδα, την Κρήτη… Είπα ότι θα τα πάμε καταπληκτικά. Ξεκινήσαμε γυρίσματα και ήθελαν να είμαι elegant με ένα καταπληκτικό κοστούμι. Έφτασα στο γύρισα κι έπεσε ένα μικρό χειροκρότημα από τους κομπάρσους. Δεν ξέρω μπορεί να νόμιζαν πως είμαι κάποιος διάσημος.

Ο Ρόμπερντ μού είπε ότι δεν γίνεται να έχω αλογοουρά και να την κόψουμε. Την κόψαμε και μετά έλεγε ότι είμαι σαν τη μύγα μες στο γάλα με άσπρο κοστούμι», είπε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

«Ξεκινήσαμε την ταινία και μου είπε ότι ο charming στην ταινία είναι αυτός. Εγώ έτσι είχα κάνει τις πρόβες. Τσαντίστηκε. Μετά περίμενα να με χαιρετήσει στην ταινία κι εγώ σαν μαλ… περίμενα έτσι… Σταμάτησε η ταινία», ανέφερε ο Γιώργος Βογιατζής με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να ακούγεται να χαμογελά αμήχανα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις