Τετάρτη, 11 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Diamond League: Ώρα τελικού για Τεντόγλου και Καραλή

Diamond League: Ώρα τελικού για Τεντόγλου και Καραλή

Ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Εμμανουήλ Καραλής είναι έτοιμοι για τον τελικό του Diamond League, το διήμερο 13-14 Σεπτεμβρίου, με τους δυο αθλητές να στοχεύουν στο μετάλλιο.

Οι Μίλτος Τεντόγλου και Εμμανουήλ Καραλής αγωνίζονται την Παρασκευή (13/09/24) στον τελικό για το Diamond League των Βρυξελών, μια διοργάνωση, η οποία θα ρίξει αυλαία στην αγωνιστική σεζόν για τον στίβο.

Το μήκος θα αρχίσει στις 20:17 ώρα Ελλάδας, με τη συμμετοχή έξι αθλητών. Ο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα αντιμετωπίσει τον Τζαμαϊκανό Γουέιν Πίνοκ, που ήταν δεύτερος στο Παρίσι, τον Ιταλό «χάλκινο» Ολυμπιονίκη Ματία Φουρλάνι, τον Ελβετό Σιμόν Εχάμερ (τέταρτος στο Παρίσι), αλλά και τους Τζαμαϊκανούς Τατζέι Γκέιλ και Κάρεϊ ΜακΛάουντ. Σκοπός για τον 26χρονο, δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της 1ης θέσης.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:45,θα αρχίσει το επί κοντώ, με τη συμμετοχή επτά αθλητών και ακλόνητο φαβορί φυσικά τον Σουηδό Ολυμπιονίκη, Μόντο Ντουπλάντις. Εκτός του Εμμανουήλ Καραλή, παρών θα είναι και ο «ασημένιος» στο Παρίσι Σαμ Κέντρικς από τις ΗΠΑ, καθώς και ακόμη δύο Αμερικανοί, ο Κέι Σι Λάιτφουτ (κάτοχος του εθνικού ρεκόρ με 6,07μ.) και ο Κρίστοφερ Νίλσεν (τρίτος πέρυσι στη Βουδαπέστη). Το «παζλ» των συμμετοχών συμπληρώνουν ο Γάλλος Τιμπό Κολέ και ο Βέλγος Μπεν Μπρούντερς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις