Πέμπτη, 12 Σεπτ.
26oC Αθήνα

O Κιλιάν Εμπαπέ πάει την Παρί Σεν Ζερμέν στα δικαστήρια

O Κιλιάν Εμπαπέ πάει την Παρί Σεν Ζερμέν στα δικαστήρια
ΦΩΤΟ Reuters

O Κιλιάν Εμπαπέ ζητά από την Παρί Σεν Ζερμέν 55 εκατομμύρια ευρώ, για ένα όρο στο συμβόλαιο του Γάλλου ο οποίος δεν τηρήθηκε, με αποτέλεσμα η υπόθεση να οδηγείται στα δικαστήρια.

Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ, με αποτέλεσμα την Τετάρτη (11/09/24) να γίνεται μια συνάντηση ανάμεσα στους δικηγόρους του 25χρονου και εκείνων της Παρί Σεν Ζερμέν.

Και μπορεί νομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας πρότεινε διαμεσολάβηση στις δυο πλευρές, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία, ωστόσο ο Κιλιάν Μπαπέ τελικά απέρριψε αυτή τη πρόταση και θέλει να λάβει τα χρήματα.

Η σύγκρουση προέρχεται από ένα συμβόλαιο που δεν υπογράφηκε ποτέ από τα δύο μέρη τον Αύγουστο του 2023, όταν ο Κιλιάν Μπαπέ αποκλείστηκε από την καλοκαιρινή περιοδεία. Σε επιστολή του δικηγόρου του, ο επιθετικός πρότεινε να μειωθεί το ποσό ορισμένων μπόνους, επιτρέποντας έτσι στον σύλλογο να εξοικονομήσει χρήματα, αλλά η συμφωνία δεν υπογράφηκε ποτέ.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να ζητά ένα μπόνους, το οποίο έπρεπε να είχε λάβει τον Σεπτέμβριο του 2023.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας στράφηκε επίσης στην UEFA, η οποία θα μπορούσε να επιβάλει απαγόρευση στην Παρί Σεν Ζερμέν για μεταγραφές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις