Πέμπτη, 12 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 28χρονο να «καρφώνεται» με κλεμμένη μηχανή πάνω σε αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια: Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον 28χρονο να «καρφώνεται» με κλεμμένη μηχανή πάνω σε αυτοκίνητο
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ένας νέος μοτοσικλετιστής μόλις 28 χρονών, έχασε σήμερα τα ξημερώματα (11.09.2024) τη ζωή του στη Νίκαια, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Μάλιστα η μηχανή που «έσπειρε» τον θάνατο φαίνεται πως ήταν κλεμμένη.

Τα τελευταία δευτερόλεπτα του θύματος κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, δείχνοντας την σκληρότητα του τροχαίου δυστυχήματος που έγινε επί της λεωφόρου Θηβών στη Νίκαια.

Στα καρέ φαίνεται ο 28χρονος οδηγός να καρφώνεται με την μοτοσικλέτα του πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η μηχανή τότε εκσφενδονίζεται προς τις βιτρίνες καταστημάτων και ο οδηγός πέφτει στη μέση του δρόμου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή όπου το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο και προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Ο 28χρονος οδηγός φαίνεται πως έχασε το έλεγχο της μηχανής, η οποία μάλιστα πριν από λίγες ώρες είχε δηλωθεί στην αστυνομία ως κλεμμένη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις