Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Νέος καβγάς Μωραΐτη με Πολάκη: «Είστε πάνω από τα 300μ. και δεν ακούτε;» – «Είμαι στα 1.000μ. και θα κατέβω για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη»

Νέος καβγάς Μωραΐτη με Πολάκη: «Είστε πάνω από τα 300μ. και δεν ακούτε;» – «Είμαι στα 1.000μ. και θα κατέβω για ντιμπέιτ με τον Κασσελάκη»
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi - ΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Για ακόμη μία φορά ο Νίκος Μωραΐτης και ο Παύλος Πολάκης έδωσαν ρεσιτάλ στο Χ (πρώην Twitter) για την κατάσταση που κυριαρχεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο διαδικτυακός καυγάς ανάμεσα στον στιχουργό Νίκο Μωραΐτη και τον Χανιώτη βουλευτή Παύλο Πολάκη ήρθε χθες (11.09.2024) με φόντο την «αναμέτρηση» που είχαν πριν από λίγες μέρες γράφοντας καυστικές μαντινάδες ο ένας στον άλλον.

Αφορμή για τον χθεσινό καβγά στάθηκαν οι δηλώσεις του συνταγματολόγου Ξενοφώντα Κοντιάδη ο οποίος είπε πως το «ναι» στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη δεν σημαίνει πως θα τον ρίξει από τη θέση του.

«Κύριε @pavpol2222, εσείς που είστε αγνός πολιτικός και δεν ανήκετε στους 87 εντεταλμένους και δεν είστε ο Μακιαβέλι Παππάς, τι θα κάνετε τώρα που αποδεικνύεται ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει εκπέσει από το αξίωμά του;

Θα ζητήσετε την επιστροφή του ή είστε πάνω από τα 300 μέτρα υψόμετρο και δεν ακούτε καλά;», έγραψε πρώτος ο Νίκος Μωραΐτης.

Η χρήση της έκφρασης των 300 μέτρων έγινε για να υπενθυμίσει τα όσα είχαν πει Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης για το νομοσχέδιο που αφορούσε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

«Νικολιό παιδί μου: Από πότε τα καταστατικά των κομμάτων τα εξηγούν συνταγματολόγοι; Να φωνάξουμε και το ελεγκτικό συνέδριο να ελέγξει τις δαπάνες!», απάντησε ο Παύλος Πολάκης και συνέχισε:

«Αλλά για να σε βοηθήσω, αν γίνει μομφή σε υπουργό και περάσει από τη βουλή θα παραμείνει στη θέση του;

«Όταν σε καλούν να προκηρύξεις εκλογές και απαντάς «κάντε μου μομφή όπως ορίζει το καταστατικό, τότε αποδέχεσαι πως έτσι είναι η διαδικασία, πως αν περάσει εκπίπτεις του αξιώματος και προκηρύσσονται εκλογές!», έγραψε.

Ο Κρητικός βουλευτής δεν μπόρεσε να σταματήσει εκεί και συνέχισε:

«Τώρα αν αφενός ψάχνεσαι για νέο κόμμα το μετράς και δεν σου βγαίνει και αφετέρου βλέπεις πως λεονταρισμοί του τύπου «βρείτε αντίπαλο και πάμε», πάλι οδηγούν σε ήττα, μιλάς για κουκούλες, βγάζεις συνταγματολόγους, μιλάς για συνέδρια που θα αποφασίσουν πάλι.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε στο τέλος και τις ειρωνικές αναφορές του Νίκου Μωραΐτη για το υψόμετρο προκαλώντας τον Στέφανο Κασσελάκη σε debate.

«ΤΕΛΟΣ: Πάντα η ψυχή και το μυαλό μου φτερούγα όχι πάνω από τα 300 αλλά από τα χίλια μέτρα που έχει καθαρό αέρα. Αλλά να είσαι σίγουρος πως θα κατέβω όταν θα κάνουμε προεκλογική αντιπαράθεση (ντιμπέιτ το λέμε στα Σφακιά) με τον Κασσελάκη! Εκεί θα φανούν ΟΛΑ!

Ο Παύλος Πολλάκης ανέβασε όλον τον καβγά και στο Facebook ώστε κανένας «φίλος» του να μην χάσει τα όσα ειπώθηκαν.

«Όταν σε ρωτούν με εύσχημη ειρωνεία, αναγκάζεσαι να απαντήσεις επί της ουσίας με αντίστοιχο τόνο. Άντε καλό ξημέρωμα!», έγραψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις