Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά στα social media

Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά στα social media

Η παρεξήγηση ανάμεσα στην Μαρίνα Σάττι και την Κατερίνα Σαλακά, φαίνεται πως δεν έχει λυθεί, μετά τα όσα συνέβησαν σε συναυλία στον Λυκαβηττό.

Μαρίνα Σάττι και Κατερίνα Σαλακά βρέθηκαν στο επίκεντρο, ύστερα από τις καταγγελίες της TikToker, για άσχημη συμπεριφορά της τραγουδίστριας και της ομάδας της, σε συναυλία στον Λυκαβηττό. Η life coach ξέσπασε μέσα από τα social media, δηλώνοντας ότι μέλη της παραγωγής της φέρθηκαν άσχημα καθώς της απαγόρευσαν να μπει στα παρασκήνια, εκεί όπου η Μαρίνα Σάττι και το μπαλέτο της βρίσκονταν σε πυρετό προετοιμασιών.

Όπως ακούγεται να λέει αναστατωμένη σε ένα από τα βίντεο: «Παιδιά πραγματικά είμαι σε σοκ, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Η Μαρίνα Σάττι δεν με δέχεται μέσα, οι συνεργάτες δεν με δέχονται, μου λένε ξαφνικά ότι δεν ανήκω στην παράσταση. Μου φέρονται με πάρα πολύ περίεργο και άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω πάθει σοκ. Έχω τρελαθεί πραγματικά με αυτό που γίνεται, δεν μου επιτρέπουν καν να μπω στα καμαρίνια, ενώ είμαι μέρος της παράστασης. Έχω τρελαθεί και μου φέρονται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο. Αυτή τη στιγμή η Μαρίνα Σάττι και οι συνεργάτες της μου φέρονται με τον πιο άσχημο τρόπο».

Η πλευρά της τραγουδίστριας τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε από που προέκυψε η προσδοκία της κα. Σαλακά να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει, καθώς ουδέποτε υπήρξε προηγούμενη συνεννόηση και συμφωνία για κάτι τέτοιο με κάποιον από την ομάδα.

Λυπούμαστε πραγματικά που έκλεισε αυτός ο κύκλος της «συνεργασίας» μας με αυτόν τον τρόπο και μάλιστα σε μια βραδιά γιορτής, τη μεγαλύτερη μας συναυλία στην Ελλάδα φέτος, μια συναυλία για την οποία δουλέψαμε πολλοί άνθρωποι όλο το καλοκαίρι».

Η Μαρίνας Σάττι έκανε unfollow την Κατερίνα Σαλακά από το Instagram, με την life coach να εξακολουθεί να την ακολουθεί. Υπενθυμίζεται πως η Κατερίνα Σαλακά έχει διαγράψει τις αναρτήσεις της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις