Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί των γιατρών – Δείτε πίνακες που ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί των γιατρών – Δείτε πίνακες που ανέβασε ο Άδωνις Γεωργιάδης
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Τα μισθολόγια των γιατρών του ΕΣΥ μετά τις αναπροσαρμογές της κυβέρνησης έκανε γνωστά ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτησή του στο Χ ο Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσιοποίησε πίνακες με τις νέες μηνιαίες αποδοχές των νοσοκομειακών γιατρών του ΕΣΥ στις άγονες και προβληματικές περιοχές, μετά από τις αυξήσεις και τις φοροελαφρύνσεις στις εφημερίες.

«Ανεβάζω αυτόν τον πίνακα για να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός και οι δημοσιογράφοι τις πραγματικές αποδοχές των ιατρών του ΕΣΥ, όπως έχουν διαμορφωθεί με όλες τις παρεμβάσεις της Κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη την τελευταία πενταετία, σημαντικά αυξημένες σε σχέση με το 2019.

Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν θα ήθελα να ήταν μεγαλύτερες, αλλά δεν είναι και τόσο χαμηλές, όσο αυτές που αναπαράγονται διαρκώς στο Δημόσιο Διάλογο. Μην ξεχνάμε και τις γενικές αμοιβές στην Ελλάδα για όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Η Κυβέρνηση εμπράκτως στηρίζει το ΕΣΥ ό,τι και να φωνάζει διαρκώς η γνωστή «συμμορία της μιζέριας» της Άκρας Αριστεράς στα Νοσοκομεία», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις