Πέμπτη, 12 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ρεγγίνα Μακέδου: «Ζω, δεν πέθανα – Δεν μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Ζω, δεν πέθανα – Δεν μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο»

Η Ρεγγίνα Μακέδου καθηλώνει σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok. «Προσπαθώ να ξανακερδίσω τη ζωή μου. Δε μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο» αναφέρει.

Ξεσπά η Ρεγγίνα Μακέδου μετά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε τις τελευταίες ημέρες για τις αναρτήσεις της. Όπως υποστηρίζει η αθλήτρια που έγινε μαχήτρια της ζωής ξεπερνώντας δύο φορές τον καρκίνο, είναι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πάλεψε με την ασθένεια. 

Χαρακτηριστικά η Ρεγγίνα Μακέδου τονίζει σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok: «Θέλω να σας πω δύο πράγματα σχετικά με κάποια μηνύματα που έλαβα εχθές. Πρώτον, ζω, δεν έχω πεθάνει. Τα βίντεο αυτά που βλέπετε δεν είναι παλιά. Είναι Σεπτέμβριος του 2024 και βρίσκομαι έξω από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σας παρακαλώ φάτε τη γλώσσα σας όσοι συνεχίζετε και το λέτε αυτό. Ζω! Είμαι εδώ».

Στη συνέχεια, η Ρεγγίνα Μακέδου προσθέτει: «Δεύτερον χωρίς να στοχοποιήσω κανέναν, θα σας πω το εξής. Θα ανεβάζω ό,τι θέλω. Θα είναι γυμναστική; Θα είναι βίντεο από τη ζωή μου; Θα είναι προωθητικά; Θα ανεβάζω ό,τι θέλω.

Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό,τι θέλει. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Αν δεν θέλετε να το βλέπετε, κάντε unfollow και block. Σε οποιονδήποτε, όχι μόνο σε εμένα. Σταματήστε να λέτε στον κόσμο τι πρέπει να ανεβάζει».

@reginamakedou

Καπου ωπα!!!!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Regina Makedou

«Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Προσπαθώ να ξανακερδίσω τη ζωή μου. Δε μπορώ να αυτοπροσδιορίζομαι με βάση τον καρκίνο. Είμαι πολλά περισσότερα από αυτό. Είμαι γυναίκα, είμαι γυμνάστρια, είμαι επαγγελματίας, είμαι πτυχιούχος… Είμαι πολλά περισσότερα από μία γυναίκα που πέρασε καρκίνο» καταλήγει.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις