Πέμπτη, 12 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Ντέγιαν Λόβρεν: Το παρασκήνιο της απόκτησης του Κροάτη αμυντικού από τον ΠΑΟΚ και το κρίσιμο τηλεφώνημα

Ντέγιαν Λόβρεν: Το παρασκήνιο της απόκτησης του Κροάτη αμυντικού από τον ΠΑΟΚ και το κρίσιμο τηλεφώνημα
ΑΠΕ

Ο ΠΑΟΚ έβαλε την τελευταία… πινελιά στο ρόστερ του, με την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, στο… παρά ένα της ολοκλήρωσης της μετεγγραφικής περιόδου.

Η σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στους επικεφαλής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Τετάρτη (11.09.2024) ήταν αυτή που προκάλεσε τις εξελίξεις και -τελικά- την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν από τους Θεσσαλονικείς.

Τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΟΚ (Σαββίδης, Λουτσέσκου και Γκοντζάρεβα), που είχαν πέντε χρόνια να βρεθούν στον ίδιο χώρο συγκεντρωμένα, μίλησαν για όλους και για όλα, ενώ την τελευταία στιγμή των μετεγγραφών ήρθε και η απόκτηση του Κροάτη έμπειρου αμυντικού.

Μετά τα πρώτα χαμόγελα και τις πρώτες συζητήσεις, η συζήτηση έφτασε στα μετεγγραφικά και τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, σε θέσεις που είχε ανάγκη να ενισχυθεί και να βελτιωθεί η ομάδα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο περισσότερος χρόνος της συζήτησης αφορούσε στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού. Η περίπτωση του Ουμάρ Σολέ εγκαταλείφθηκε από νωρίς λόγω και της απροθυμίας του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα, αλλά και λόγω του βεβαρημένου ιατρικού του ιστορικού. Ο Σολέ είχε προ μηνός, μάλιστα, αποτύχει να περάσει τα ιατρικά τεστ σε γερμανικό σύλλογο της Bundesliga.

Η περίπτωση που είχε ξεχωρίσει ήταν αυτή του ΝτέγιανΛόβρεν, με μόνο ερωτηματικό για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό την απραξία του τελευταίου εξαμήνου σε σχέση με την ηλικία του. Μάλιστα, όπως προέκυψε από τις πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάλεσαν προσωπικά τον πρώην άσο της Λίβερπουλ στο τηλέφωνό του, λαμβάνοντας άκρως θετική απάντηση και διάθεση για να μετακομίσει από τη Λιόν στην Τούμπα.

Τελικά, έπειτα από έναν… αγώνα δρόμου, η συμφωνία ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Λιόν και Λόβρεν ολοκληρώθηκε και λίγο πριν την ολοκλήρωση της σχετικής προθεσμίας για τις μετεγγραφές, κατέστη δυνατό να ανέβουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα στο αυτόματο σύστημα που έκλεινε στις 00:00. Οι καθυστερήσεις οφείλονταν στην αποζημίωση που έπρεπε να πάρει ο Λόβρεν από τη Λιόν, με την οποία είχε συμβόλαιο 3,5 εκατομμυρίων για την τρέχουσα σεζόν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις