Πέμπτη, 12 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Αμορίμ: «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που φοβάμαι ότι μπορεί να έχει χαθεί για πάντα»

Αμορίμ: «Ο Φώτης Ιωαννίδης είναι ένας παίκτης που φοβάμαι ότι μπορεί να έχει χαθεί για πάντα»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Φώτης Ιωαννίδης δύσκολα θα φορέσει τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μιας και ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές του τη φετινή σεζόν, μπαίνοντας στη λίστα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων το ερχόμενο καλοκαίρι. 

H Σπόρτινγκ Λισαβόνας και ο Ρούμπεν Αμορίμ δεν ξεχνάνε τον Φώτη Ιωαννίδη. Πως θα μπορούσαν άλλωστε μετά και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του Έλληνα διεθνή επιθετικού του Παναθηναϊκού, στα δύο πρώτα παιχνίδια της εθνικής Ελλάδας στο Nations League:

«O Iωαννίδης; Είναι ένας παίκτης που φοβάμαι ότι μπορεί να έχει χαθεί για πάντα. Δεν είναι ο παίκτης μας, δεν ανησυχώ, ανησυχώ να κρατήσουμε τους δικούς μας. Είμαστε συγκεντρωμένοι στους επιθετικούς μας», είπε ο προπονητής της Σπόρτιγκ Λισαβόνας σήμερα (12/9) σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (13/9) εκτός έδρας αγώνα με την Αρούκα.

Ο Αμορίμ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, παραδέχθηκε την αποτυχία στην απόκτηση του Ιωαννίδη, ενώ έκανε και …αποκαλύψεις:

«Όλοι ήξεραν ότι είχαμε ήδη ένα σχέδιο για έναν παίκτη που δεν καταφέραμε. Μιλήσατε ακόμη και για αποτυχία και είναι αλήθεια. Αποτυγχάνοντας να πάρουμε αυτόν τον παίκτη, είχαμε ένα σχέδιο και μια λίστα με πιθανούς παίκτες. Με τον Φώτη (Ιωαννίδη) να μην έρχεται, κοιτάξαμε τη λίστα και τι μας επέτρεψε να διατηρήσουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού. Υπήρχε μια ομάδα της Premier League που πλήρωσε περισσότερα από εμάς και άφησε τον παίκτη εκεί», εξήγησε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις