Παρασκευή, 13 Σεπτ.
24oC Αθήνα

«Ο Κασσελάκης ήθελε να κάνει Καπιτώλιο αλά Γκρέκ την Κουμουνδούρου»: Αντιδράσεις και διαψεύσεις για τα κλειδιά του γραφείου του

«Ο Κασσελάκης ήθελε να κάνει Καπιτώλιο αλά Γκρέκ την Κουμουνδούρου»: Αντιδράσεις και διαψεύσεις για τα κλειδιά του γραφείου του
ΦΩΤΟ αρχείου (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το βράδυ της Πέμπτης (12/9/24), με την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ να συνεδριάζει εκτάκτως, η ατμόσφαιρα μεταξύ του Στέφανου Κασσελάκη και των εσωκομματικών του αντιπάλων, δυναμιτίζεται ξανά με αφορμή τα κλειδιά του γραφείου του «έκπτωτου» προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συζήτηση για τα κλειδιά του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη αλλά και για το ποιος έχει την διοικητική και ποινική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν άργησαν να σχολιαστούν από τους εσωκομματικούς αντιπάλους του Σ. Κασσελάκη, οι οποίοι φέρονται να είπαν:

«Καπιτώλιο αλα Γκρεκ ήθελε να κάνει ο Κασσελάκης την Κουμουνδούρου» παρομοιάζοντας τον «έκπτωτο» πρόεδρο του κόμματος με τον Ντόναλντ Τραμπ και την εισβολή των οπαδών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ το 2021.

Παράλληλα, οι ίδιοι διαψεύδουν ότι ο οικονομικός διευθυντής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαυροκεφαλίδης είπε στον Στέφανο Κασσελάκη ότι τυπικά υπεύθυνος του κόμματος για το νόμο ήταν ο Κασσελάκης.

Σύμφωνα με πηγές από την Πολιτική Γραμματεία:

«Στην προηγούμενη συνεδρίαση είχαμε αποφασίσει επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταβατικό στάδιο να είναι ο υπεύθυνος κόμματος Χρηστος Μαυροκεφαλίδης. Άρα όταν τον ρώτησε ο έκπτωτος πρόεδρος ποιος είναι υπεύθυνος για το κόμμα, είπε εγώ».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις