Πέμπτη, 12 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς – Γέννησε η τραγουδίστρια

Ανδρομάχη και Γιώργος Λιβάνης έγιναν για πρώτη φορά γονείς – Γέννησε η τραγουδίστρια
NDPPHOTO

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ανδρομάχη και ο αγαπημένος της, Γιώργος Λιβάνης, αφού σήμερα (12.09.2024) ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους μωράκι!

Η γνωστή τραγουδίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Ανδρομάχη μπήκε σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα Πέμπτη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Λιβάνη.

«Επειδή οι φίλοι μου με πειράζανε και μου κάνανε πλάκες ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχα πιστέψει κι εγώ ότι θα είναι κορίτσι» είχε δηλώσει ο τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Μάλιστα το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει το όνομα του παιδιού. Όπως έχει αποκαλύψει ο Γιώργος Λιβάνης: «Όταν είδα το μπλε στο gender reveal νόμιζα ότι και τότε μου κάνουν πλάκα και περίμενα να βγει το ροζ. Ήμουν σίγουρος. Αλλά χαίρομαι πάρα πολύ. Είναι τόσο ωραίο να φέρνεις μια νέα ζωή στον κόσμο. Θα του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Γεράσιμος».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Livanis (@giorgos_livanis)

Φήμες θέλουν την Ανδρομάχη και τον Γιώργο Λιβάνη να κάνουν τον γάμο τους μαζί με την τελετή βάφτισης του γιου τους σε μια ιδιαίτερη μέρα που θα μοιραστεί τη χαρά του με αγαπημένους συγγενείς και φίλους.

«Πριν γίνουμε ζευγάρι με τον Γιώργο, ήμασταν φίλοι για πολλά χρόνια. Μέχρι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ μας, έτρεφε φιλικά αισθήματα. Έκανε την πρώτη κίνηση όταν μου είπε ότι με είδε στον ύπνο του», είχε δηλώσει η τραγουδίστρια στο παρελθόν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις