Παρασκευή, 13 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη που παρέσυρε μαζί με τον άντρα της και το παιδί τους ο ασυνείδητος 46χρονος οδηγός

Θεσσαλονίκη: Έχασε το μωρό της η 34χρονη που παρέσυρε μαζί με τον άντρα της και το παιδί τους ο ασυνείδητος 46χρονος οδηγός

Έχασε το μωρό της η 34χρονη έγκυος που παρέσυρε μαζί με τον σύζυγό της και το μόλις δύο ετών παιδάκι τους ο 46χρονος ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με συγγενείς του ζευγαριού, η 34χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε στη Θεσσαλονίκη ενώ ήταν στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχασε το έμβρυο και τώρα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο. 

Τόσο η ίδια όσο και ο άντρας της παραμένουν διασωληνωμένοι, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. 

«Τώρα το πρωί μας ενημέρωσαν ότι το έμβρυο δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να το κρατήσουν στη ζωή. Και κάνουν τα πάντα και για την ξαδέρφη μου και για όλους.

Δεν μπορούσαν άλλο να διακινδυνεύσουν. Φαίνεται πως δεν άντεξε και από τα πολλά φάρμακα. Τι να πω; Οι γιατροί κάνουν το καλύτερο. Το μωράκι δεν άντεξε», δήλωσε, μιλώντας στο newsit.gr ξάδερφος της 34χρονης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο 46χρονος οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης τη στιγμή του σοκαριστικού ατυχήματος. 

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας απήγγειλε στον οδηγό δίωξη για κακούργημα.

Ο 46χρονος φέρεται να είπε ότι είχε πιει ένα ποτήρι τσίπουρο, ενώ ανέφερε ότι εργάζεται με τη μητέρα του σε συνεργείο καθαρισμού.

Οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη (με τη μέθοδο της αιμοληψίας) «έδειξαν» ότι στο αίμα του βρέθηκε αλκοόλ που υπερέβη τα επιτρεπτά όρια και συγκεκριμένα φέρεται να ήταν 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Εις βάρος του 46χρονου, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος) όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Ο άνδρας παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα. Μέχρι να απολογηθεί και να αποφασιστεί η ποινική του μεταχείριση παραμένει υπό κράτηση.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις