Παρασκευή, 13 Σεπτ.
31oC Αθήνα

Ο Δημήτρης Παπανώτας σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπανώτας σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες είναι ραγδαίες με τον Δημήτρη Παπανώτα να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος.

Ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε ραδιόφωνο Talk989 και όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είπε… «Να σου πω το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει».

Όταν του ζήτησαν να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις ανέφερε χαρακτηριστικά. «Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναδειχθεί υποψήφιος.

Ωστόσο μετά από κάτι δηλώσεις του που είχαν πάρει διαστάσεις και υπήρξαν αντιδράσεις ο Στέφανος Κασσελάκης τον απέπεμψε. «Εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της», είχε πει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις