Παρασκευή, 13 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Σερβία – Ελλάδα: Το πρόγραμμα των αγώνων για το Davis Cup

Σερβία – Ελλάδα: Το πρόγραμμα των αγώνων για το Davis Cup
ΦΩΤΟ eurokinissi

Αυτό είναι το πρόγραμμα των αγώνων της Ελλάδας κόντρα στη Σερβία για το World Group I του Davis Cup που θα διεξαχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/9) στο Βελιγράδι.

Η Ελλάδα θα παραταχθεί χωρίς τον Στέφανο Τσιτσιπά στη σύνθεση της και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο της Σερβίας του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Νο.1 τενίστας της ελληνικής αποστολής, Αριστοτέλης Θάνος, θα μονομαχήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9, 16.00) με τον Μιομίρ Κετσμάνοβιτς και αμέσως μετά ο Γιάννης Ξυλάς (Νο.2) θα έχει τη σπουδαιότερη εμπειρία στην καριέρα του, καθώς θα παίξει με τον θρυλικό Νόβακ Τζόκοβιτς!

Σύμφωνα με τις αρχικές επιλογές των προπονητών, που ενδεχομένως να αλλάξουν, στο διπλό της Κυριακής (15/9, 14.00) θα αναμετρηθούν Τζόκοβιτς/Μετζέντοβιτς-Π. Τσιτσιπάς/Αζωίδης.

Θα ακολουθήσουν τα αντίστροφα παιχνίδια του μονού, τα οποία μπορεί να μη χρειαστούν σε περίπτωση που μία ομάδα κάνει το 3-0 στα πρώτα παιχνίδια.

Η ομάδα που θα συμπληρώσει τρεις νίκες περνάει στους qualifiers και θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση του 2025, ενώ η ηττημένη θα παίξει τον Φεβρουάριο στα πλέι οφ του World Group I.

Οι αγώνες θα γίνουν στο Aleksandar Nikolic Hall (hard, indoor).

Το πρόγραμμα:

Σάββατο 14/09 (16:00)
Κετσμάνοβιτς-Θανος
Τζόκοβιτς-Ξυλάς

Κυριακή 15/09 (14:00)
Τζόκοβιτς/Μετζέντοβιτς-Αζωίδης/Π. Τσιτσιπάς
Τζόκοβιτς-Θάνος
Κετσμάνοβιτς-Ξυλάς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις