Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες στα Μάλια – Πριν 20 μέρες είχε σκοτώσει 85χρονο με το αυτοκίνητο

Κρήτη: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες στα Μάλια – Πριν 20 μέρες είχε σκοτώσει 85χρονο με το αυτοκίνητο

Λίγες μέρες μετά την παράσυρση και τον σοβαρό τραυματισμό ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη από μεθυσμένο οδηγό, ένα νέο περιστατικό παράσυρσης αυτή τη φορά στην Κρήτη δημιουργεί έντονο προβληματισμό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένας μεθυσμένος 47χρονος από τη Σερβία παρέσυρε και τραυμάτισε δύο γυναίκες κοντά στις Αρχαιότητες στα Μάλια της Κρήτης. Πρόκειται για τουρίστριες 50 και 25 ετών, μάνα και κόρη, οι οποίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Ωστόσο, κατά την εξακρίβωση στοιχείων οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα ανακάλυψαν. Ο 47χρονος από τη Σερβία στα τέλη Αυγούστου οδηγώντας και πάλι υπό την επήρεια αλκοόλ είχε παρασύρει και είχε τραυματίσει σοβαρά έναν 85χρονο στη Σητεία. 

Λίγες μέρες μετά ο 85χρονος ξεψύχησε στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές αφαίρεσαν το δίπλωμα στον μεθυσμένο οδηγό. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά ο άνδρας αυτός κατάφερε και νοίκιασε αυτοκίνητο χωρίς δίπλωμα και παρέσυρε τις δύο γυναίκες στα Μάλια. 

Με πληροφορίες από ekriti.gr και ΕΡΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις