Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Χάρης Δούκας: Θρησκευτικός γάμος μετά την εσωκομματική μάχη – «Θα σας καλέσω μέσα στο 2024»

Χάρης Δούκας: Θρησκευτικός γάμος μετά την εσωκομματική μάχη – «Θα σας καλέσω μέσα στο 2024»
Φωτογραφία: NDP Photos

Κουφέτα μετά το finish line της εσωκομματικής κούρσας για τη διεκδίκηση του προεδρικού θώκου στο ΠΑΣΟΚ, για τον Χάρη Δούκα.

Ο υποψήφιος για την προεδρική καρέκλα του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας αποκάλυψε μιλώντας το πρωί του Σαββάτου (14.09.2024) στο Mega, πως θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μετά το πέρας της εκλογικής μάχης.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, αν και βρέθηκε καλεσμένος στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για να μιλήσει για τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ρωτήθηκε και για πιο προσωπικά θέματα.

Η Στέλλα Γκαντωνά δεν δίστασε να τον ρωτήσει αν πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο 2024 – μετά τις εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ – με τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.

Ο Δήμαρχος Αθηνών επιβεβαίωσε πως θα παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο τη σύντροφό του και κάλεσε τους δύο δημοσιογράφους στην χαρμόσυνη ημέρα του.

«Θα σας καλέσω στον γάμο μου το 2024 με παπά και με κουμπάρο. Να τελειώσει αυτή η διαδικασία. Θα είναι θρησκευτικός γάμος. Θα τα πούμε όλα στην ώρα του» απάντησε ο Χάρης Δούκας.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου 

Η 28χρονη Γεωργία Πολυτάνου, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών.

Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τίτλο και περιεχόμενο, «Energy: Strategy, Law and Economics». Αρθογραφεί πάνω σε θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών.

Μιλάει 5 γλώσσες (ισπανικά,αγγλικά,γερμανικά,πορτογαλικά και ιταλικά).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις