Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, αναβίωσε το διάσημο look που είχε στην τελετή των Όσκαρ το 1993

Σίντι Κρόφορντ: Η κόρη της, Κάια Γκέρμπερ, αναβίωσε το διάσημο look που είχε στην τελετή των Όσκαρ το 1993
EPA/CAROLINE BREHMAN

Η Σίντι Κρόφορντ έγραψε «κατά μάνα, κατά κόρη» σχολιάζοντας την εμφάνιση της κόρης της, Κάια Γκέρμπερ που μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Κάια Γκέρμπερ, μοντέλο και κόρη του supermodel Σίντι Κρόφορντ, ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της. Στα 23 της χρόνια κάνει καριέρα ως μοντέλο και ηθοποιός, με ορισμένες εμφανίσεις της, να προκαλούν συζητήσεις. Αυτή τη φορά επέλεξε να αντιγράψει και να αναβιώσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά look της μητέρας της.

Η 23χρονη περπάτησε στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Shell» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο. Εμφανίστηκε με το λουκ που είχε επιλέξει εκείνη για τα Όσκαρ του 1993.

Το νεαρό μοντέλο φόρεσε το λευκό φόρεμα του γαλλικού οίκου μόδας Hervé Léger, ενώ δεν παρέλειψε και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες. Η Κάια Γκέρμπερ εμφανίστηκε με τις ίδιες γόβες που φορούσε η μητέρα της, όπως και τα ίδια σκουλαρίκια.

Η Σίντι Κρόφορντ μάλιστα, περήφανη για την κόρη της, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις φωτογραφίες τους δίπλα δίπλα. Πάνω στο στιγμιότυπο έγραψε: «Κατά μάνα, κατά κόρη». 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaia (@kaiagerber)

H Σίντι Κρόφορντ σημάδεψε τον χώρο του μόντελινγκ και έχει συνδυαστεί άρρηκτα με τη fashion σκηνή των ‘90s, μαζί με άλλες καλλονές της εποχής.

Συνεργασίες με τους διασημότερους οίκους στον κόσμο, αμέτρητα εξώφυλλα και λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί καθιστούν τη Σίντι Κρόφορντ ένα από τα πιο διάσημα style icons της γενιάς της.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις