Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Θεοδώρα: Γάμος με τον Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτεμβρίου, όλες οι λεπτομέρειες

Θεοδώρα: Γάμος με τον Μάθιου Κουμάρ στην Μητρόπολη Αθηνών στις 28 Σεπτεμβρίου, όλες οι λεπτομέρειες

Ο γάμος αναμένεται να φέρει στην Αθήνα πλήθος «γαλαζοαίματων». Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια. Τι έγινε γνωστό λίγες μέρες πριν το μυστήριο στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο γάμος στην Μητρόπολη Αθηνών αναμένεται λαμπερός με πλήθος «γαλαζοαίματων» από ολόκληρο τον κόσμο και σύσσωμη την οικογένεια Γλύξμπουργκ. Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και αμέσως μετά θα παραθέσουν δεξίωση στους καλεσμένους τους. Σε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, τον γάμο δεν θα τελέσει τελικά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος  Ιερώνυμος καθώς θα βρίσκεται εκτός Αθηνών. Η νύφη έχει ήδη επιλέξει νυφικό, με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ έτοιμα είναι και τα προσκλητήρια.

Η µικρή κόρη του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας – Μαρίας γεννήθηκε στο Λονδίνο, ξεκίνησε να βγαίνει µε τον Μάθιου Κουµάρ το 2016, µε το ζευγάρι να ανακοινώνει τον αρραβώνα του τον Νοέµβριο του 2018. Η Θεοδώρα δηλώνει ηθοποιός, ενώ έχει εµφανιστεί ως «Αλισον Μοντγκόµερι» στη σειρά «Τόλµη και γοητεία».

Ο 34χρονος Κουµάρ γεννήθηκε και µεγάλωσε στη Νότια Καλιφόρνια και είναι επιτυχηµένος δικηγόρος στο Λος Αντζελες. Οι δυο τους ζούσαν στο L.A. όταν γνωρίστηκαν. Αρχικά όρισαν την ηµεροµηνία του γάµου τους το 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν στις Σπέτσες – µέχρι που αναγκάστηκαν να καθυστερήσουν την εκδήλωση λόγω της πανδηµίας COVID-19.

Όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το προσκλητήριο του γάμου αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών. Ο γάμος της Θεοδώρας με τον Αμερικανό δικηγόρο αναβλήθηκε και το καλοκαίρι του 2023 λόγω του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Στο Secret παρουσιάστηκε και το εντυπωσιακό προσκλητήριο ζευγαριού, το οποίο έχει το βασιλικό χρώμα, το royal µπλε, µε χρυσά γράμματα. «Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου», γράφει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η νύφη θα φοράει σχέδιο της σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη. 

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τον γάμο είναι συμβολική και αφιερωμένη στη μνήμη του πατέρα της Θεοδώρας, καθώς πριν από 60 χρόνια, στις 18 Σεπτεμβρίου 1964, η Αθήνα έζησε στιγμές μεγαλείου με τον γάμο του τότε βασιλιά Κωνσταντίνου Β’ με τη μικρότερη κόρη του Βασιλιά Φρειδερίκου Θ’ και της Βασίλισσας Ίνγκριντ της Δανίας, την Πριγκίπισσα Άννα-Μαρία.

Θεοδώρα και Μάθιου Κουμάρ ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 28 Σεπτεμβρίου σε έναν γάμο που είναι βέβαιο πως θα συζητηθεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις