Σάββατο, 14 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Δέσποινα Καμπούρη: Επιστροφή στον ΑΝΤ1 με μια φωτογραφία, «ξανά εκεί που έμαθες, που πληγώθηκες, που ενθουσιάστηκες»

Δέσποινα Καμπούρη: Επιστροφή στον ΑΝΤ1 με μια φωτογραφία, «ξανά εκεί που έμαθες, που πληγώθηκες, που ενθουσιάστηκες»

Η Δέσποινα Καμπούρη επέστρεψε στον ΑΝΤ1 και δημοσίευσε μια φωτογραφία από το νέο της κανάλι. «Αντί να νιώθω άγχος, νιώθω χαρά» γράφει η παρουσιάστρια.

Αλλαγή τηλεοπτικής στέγης για την Δέσποινα Καμπούρη που επέστρεψε στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια βρίσκεται και πάλι στον σταθμό που έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και δηλώνει ικανοποιημένη. Τα μέρη και πολλοί από τους ανθρώπους του καναλιού της θυμίζουν στιγμές του παρελθόντος.

Όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση, η Δέσποινα Καμπούρη επιστρέφει στον ANT1, μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα στο Mega. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή δημοσιογράφος θα βρίσκεται στην εκπομπή «Weekenders» με τον Θανάση Πάτρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο κάθε Σαββατοκύριακο.

Επιστρέφοντας στους διαδρόμους του ANT1, εκεί που η Δέσποινα Καμπούρη πέρασε ένα μεγάλο μέρος της τηλεοπτικής της καριέρας, θυμήθηκε όλα όσα ευχάριστα ή δυσάρεστα έζησε στο κανάλι του Αμαρουσίου.

«Αυτός ο διάδρομος. Είχα να τον διασχίσω χρόνια. Εκπομπές με τον Θέμο, X-Factor, Πρωινός Καφές, γυρίσματα για τηλεπαιχνίδια και δοκιμαστικά που έτρεμε η καρδιά μου και ίδρωναν τα χέρια μου. Η ζωή κάνει κύκλους και κάποιες φορές βρίσκεσαι ξανά εκεί που έμαθες, που πληγώθηκες, που ενθουσιάστηκες, που ωρίμασες. Αυτός ο διάδρομος.

Με θυμάμαι άλλοτε να τον περπατάω σχεδόν πετώντας από χαρά, κι άλλοτε να μετράω κάθε ασπρόμαυρη ρίγα του με σκυμμένο κεφάλι και σκυθρωπό βλέμμα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Kampouri (@despinakampouri)

Αυτός ο διάδρομος αν είχε φωνή να μιλήσει, θα είχε άπειρες ιστορίες να πει για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση. Και να που είμαι πάλι εδώ. Και αντί να νιώθω άγχος, νιώθω χαρά. Είναι ωραίο να επιστρέφεις. Θυμάσαι εύκολα. Ανυπομονώ #Weekenders» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Media Τελευταίες ειδήσεις