Σάββατο, 14 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Halle Berry: Η «πιπεράτη» αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Van Hunt

Halle Berry: Η «πιπεράτη» αποκάλυψη για τη σχέση της με τον Van Hunt
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Halle Berry μίλησε για την σχέση της με τον Van Hunt και θυμήθηκε τα πρώτα τους ραντεβού. Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του αδερφού του μουσικού.

Η χολιγουντιανή ηθοποιός Halle Berry μίλησε για την σχέση της με τον μουσικό Van Hunt. Όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο Marie Claire, «ήταν η πρώτη φορά ήμουν τρελά ερωτευμένη πριν κάνω σεξ. Αυτό δεν μου είχε συμβεί ποτέ! Μιλάμε για μια από αυτές τις όμορφες εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή. Ήταν μαγικό, απλά μαγικό».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω του αδερφού του Hunt και όπως αποκάλυψε η Halle Berry μέχρι τότε δεν την απασχολούσαν τόσο οι σχέσεις. «Ήμουν αφοσιωμένη στην καριέρα μου, ήταν ο στόχος μου. Αλλά όσον αφορά στις σχέσεις, δεν έδινα τόση σημασία. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρος με το σύμπαν για να έρθει αυτό που θες».

«Τη στιγμή που άρχισα να νιώθω ότι καταλαβαίνω τον εαυτό μου και τι έκανα λάθος, ο αδερφός του Van τον οποίο ήξερα πολλά χρόνια, ήρθε και μου είπε, «πρέπει να γνωρίσεις τον αδερφό μου. Ο τρόπος με τον οποίο συνέβη αυτό, πιστεύω πραγματικά ότι είναι γραφτό μας. Αυτό είναι το άτομό μου».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire (@marieclairemag)

Η σχέση της με τον Hunt ξεκίνησε το 2020, τέσσερα χρόνια μετά το διαζύγιό της με τον Γάλλο ηθοποιό Olivier Martinez. Η Halle Berry υπήρξε στο παρελθόν παντρεμένη με τον David Justice, τον Eric Benét και τον Olivier Martinez.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις