Σάββατο, 14 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Στην κορυφή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» η φανέλα της Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Παναθηναϊκός: Στην κορυφή του «Παύλος Γιαννακόπουλος» η φανέλα της Ρούξι Ντουμιτρέσκου
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου αποσύροντας τη φανέλα της σε φιλικό παιχνίδι με τα Βριλήσσια στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» με το κλίμα να είναι συγκινητικό.

Η φανέλα με τον αριθμό 9, τον οποίο τίμησε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου στον Παναθηναϊκό, θα βρίσκεται για πάντα στην οροφή του «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο Παναθηναϊκός απέσυρε στο ημίχρονο του φιλικού με τα Βριλήσσια την φανέλα της Ρούξι, με τον κόσμο που έδωσε το παρών, να αποθεώνει τη σπουδαία βολεϊμπολίστρια.

Το κλίμα εντός του γηπέδου ήταν αρκετά συγκινητικό, με τις οθόνες στο γήπεδο να παίζουν αποσπάσματα από τις καλύτερες στιγμές της ίδιας στο «τριφύλλι» καθώς και δηλώσεις της.

Η Ρούξι έφυγε» από την ζωή στις 4 Μαρτίου του 2004, είχε φορέσει τις φανέλες και των 2 ομάδων, με τα Βριλήσσια μάλιστα να είναι η πρώτη ομάδα της ίδιας στην χώρα μας.

Από το 2003 μέχρι και το 2009 κατέκτησε έξι πρωταθλήματα και πέντε Κύπελλα Ελλάδος, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες παίκτριες στην ιστορία του συλλόγου. 

 
 

O πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, η ομάδα των Βριλησσίων αλλά και οι οπαδοί του τριφυλλιού απένειμαν τιμητικές πλακέτες στην οικογένεια της Ντουμιτρέσκου, με τη μητέρα της να είναι εμφανώς συγκινημένη και να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις