Σάββατο, 14 Σεπτ.
29oC Αθήνα

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ και βάζει «φωτιά» στο Instagram

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με βαθύ αποκαλυπτικό ντεκολτέ και βάζει «φωτιά» στο Instagram
REUTERS/Kent J Edwards

Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε νέες φωτογραφίες της, στο Instagram με βαθύ ντεκολτέ, που πολύ γρήγορα άρχισαν να κάνουν το γύρο των social media.

Η Κιμ Καρντάσιαν ξέρει τη συνταγή και γίνεται viral με τις φωτογραφίες που ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας ποζάρει αυτή τη φορά με ένα κορμάκι με ιδιαίτερα βαθύ ντεκολτέ, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του Instagram και όχι μόνο. Στα 44 χρόνια της καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα, με τη συνολική της περιουσία, να υπολογίζεται το 2018, στα 325 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δημοσίευσή της ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Μεταξύ αυτών ανάρτησε κι ένα στιγμιότυπο, όπου φορά ένα κορμάκι με αποκαλυπτικό ντεκολτέ για να προωθήσει τη νέα κολεξιόν του brand της, Skims.

Σε άλλες φωτογραφίες δείχνει τα παιδιά της, τις εξόδους που έκανε, αλλά και τα πιάτα που απόλαυσε πρόσφατα.

«Τις τελευταίες μέρες», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Κιμ Καρντάσιαν, που ξέρει να στρέφει πάνω της, τα φώτα της δημοσιότητας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Το καλοκαίρι η Κιμ Καρντάσιαν έκανε διακοπές και στην Ελλάδα. Μαζί με την αδελφή της, Κένταλ Τζένερ και τη μητέρα τους, Κρις, βρέθηκαν στις Σπέτσες με το σούπερ γιοτ του Μπέζος «Koru» για να απολαύσουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Μαζί τους ήταν και ο σύντροφος της Κένταλ, Bad Bunny και η Κέιτ Χάντσον Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, στο Instagram που άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Μετά την Ελλάδα, η επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος ταξίδεψε στην Ινδία για τον γάμο της χρονιάς, του πλουσιότερου άνδρα της χώρας.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις