Κυριακή, 15 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Τροχαίο ατύχημα στην Ανάβυσσο προκάλεσε φωτιά που σβήστηκε άμεσα

Τροχαίο ατύχημα στην Ανάβυσσο προκάλεσε φωτιά που σβήστηκε άμεσα

Ένα τροχαίο ατύχημα στην Ανάβυσσο προκάλεσε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου (14/09/2024) φωτιά, η οποία αντιμετωπίστηκε άμεσα όπως τόνισε με ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, ανέβασε βίντεο στο twitter από τη φωτιά στην Ανάβυσσο και υπογράμμισε την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίηση της Πυροσβεστικής.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια αναφέρει τα εξής: «Νωρίς το απόγευμα, ένα τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Αναβύσσου προκάλεσε σε αυτοκίνητο φωτιά, η οποία επεκτάθηκε ταχύτατα σε ξερά χόρτα και πουρνάρια.

Ισχυρές επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής που βρίσκονταν σε διασπορά λόγω της υψηλής επικινδυνότητας της σημερινής ημέρας (δείκτης 4), έσπευσαν άμεσα – πριν καν φτάσει εναέριο μέσο – και κατάφεραν να ελέγξουν την πυρκαγιά μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα.

Η αντιπυρική περίοδος δεν έχει τελειώσει. Οι μισοί πυροσβέστες μας εξακολουθούν να δίνουν μάχες με τις φλόγες και οι άλλοι μισοί με πλημμυρικά φαινόμενα. Απαιτείται μέγιστη προσοχή από όλους».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις