Σάββατο, 14 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Μπέττυ Μαγγίρα: Απολαυστικό βίντεο στο TikTok μετά το «καμάκι» που της έκανε νεαρός οδηγός μηχανής

Μπέττυ Μαγγίρα: Απολαυστικό βίντεο στο TikTok μετά το «καμάκι» που της έκανε νεαρός οδηγός μηχανής
ΦΩΤΟ NDP

Η Μπέττυ Μαγγίρα περιγράφει τα όσα έγιναν με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ. Η παρουσιάστρια σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστική.

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραμένει γοητευτική και το διαπιστώνει πολλές φορές από τις αντιδράσεις και τα λόγια που ακούει στον δρόμο. Αυτή τη φορά, ένας νεαρός οδηγός μηχανής της ζήτησε το τηλέφωνο, για να κλείσουν ραντεβού. Η παρουσιάστρια αρνήθηκε με ευγενικό τρόπο και περιέγραψε σε βίντεο στο TikTok τη στιχομυθία που ακολούθησε. «Γεια σου ρε Μπετάκι, που έχεις ακόμα τα σουξέ σου» καταλήγει.

Η παρουσιάστρια πήρε τη βέσπα της για να πάει στη δουλειά, οδηγώντας στο κέντρο της πόλης και σε ένα φανάρι της έπιασε κουβέντα ένας νεαρός πάνω σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Της ζήτησε να του δώσει το τηλέφωνό της, όμως εκείνη αρνήθηκε ευγενικά. Εκείνος όμως επέμεινε, με την παρουσιάστρια να περιγράφει τα όσα ακολούθησαν.

«Storytime σημερινό, ασύλληπτο. Φοράω κράνος, κατεβαίνω στο κέντρο για μια δουλειά. Φοράω κράνος και γυαλιά ηλίου. Σταματάω στο φανάρι, σταματάει δίπλα μου μια μηχανή μεγάλου κυβισμού με έναν νεαρό πάνω και ένα τσαντάκι με ένα σκυλάκι μπροστά.

Μου λέει «δέχομαι». Του λέω «τι δέχεσαι;». “Δέχομαι να σου δώσω το τηλέφωνό μου και να με πάρεις τηλέφωνο όποτε θες εσύ” μου είπε».

@bettymaggira Ω ναι!!!! Εχουμε κι εμεις ΣΟΥΞΕ!!! #stillgotit ♬ πρωτότυπος ήχος – Betty Maggira

«Του λέω “φίλε, ατύχησες, παντρεμένη με δύο παιδιά”. Μου λέει “να σου πω κάτι, δεν έχω πρόβλημα”. “Έχω εγώ” του είπα». «Και λέω από μέσα μου “γεια σου ρε Μπετάκι, που έχεις ακόμα τα σουξέ σου”».

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις