Σάββατο, 14 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια εύχονται στην κόρη τους Εύα Μπρουκ στα πρώτα της γενέθλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο και Μαράια εύχονται στην κόρη τους Εύα Μπρουκ στα πρώτα της γενέθλια
ΦΩΤΟ AP

Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπιγκερ είναι δυο ευτυχισμένοι γονείς. Λίγες μέρες μετά τον γάμο του, γιορτάζουν τα γενέθλια της μικρής κόρης τους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια της Εύα Μπρουκ. Με μια τρυφερή ανάρτηση η σύζυγος του «Greek Freak» εύχεται χρόνια πολλά και δημοσιεύει 4 εικόνες που συμπυκνώνουν την οικογενειακή ευτυχία τους. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά τον γάμο τους στην Πύλο και το ταξίδι του μέλιτος στη Μύκονο.

Το ζευγάρι πέρασε στην Πύλο ιδιαίτερες στιγμές δίπλα σε δικούς του ανθρώπους, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media.

Αμέσως μετά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύζυγός του βρέθηκαν στη Μύκονο και στο πρώτο τους ταξίδι μετά τη γαμήλια τελετή και τις εκδηλώσεις που ακολούθησαν για να ευχαριστήσουν τους προσκεκλημένους τους.

Στη νέα ανάρτηση της Μαράια για τα γενέθλια της κόρη της, η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα από τον πρώτο χρόνο ζωής της μικρής τους.

«Χαρούμενα πρώτα γενέθλια στη μικρή μας πριγκίπισσα. Το πιο γλυκό κοριτσάκι στο σπίτι μας γεμάτο τρέλα. Η μαμά, ο μπαμπάς και τα αδέρφια σου σε αγαπάμε κοριτσάκι μου», έγραψε η Μαράια Ρίντλσπιγκερ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Antetokounmpo (@sincerelyymariah)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τους Λίαμ Τσαρλς, Μάβερικ Σάι και Εύα Μπρουκ.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου του 2024, η Μαράια μοιράστηκε επιπλέον φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με το λαμπερό χαμόγελο της να εκφράζει όλα τα όμορφα συναισθήματα που νιώθει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Antetokounmpo (@sincerelyymariah)

“No better feeling” , δηλαδή “Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα”, έγραψε ως λεζάντα η Μαράια, αποκαλύπτοντας ότι οι λήψεις έγιναν από τη φωτογράφο Abigail Hoerchner.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις