Κυριακή, 15 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε ανάρτηση λόγια της Νίκης Κεραμέως: «Χυδαιότητα» απάντησε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε ανάρτηση λόγια της Νίκης Κεραμέως: «Χυδαιότητα» απάντησε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Ερωτηματικά προκάλεσε η ανάρτηση της υποψήφιας για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννας Διαμαντοπούλου, στην οποία παρέθετε ανάρτηση της Νίκη Κεραμέως για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

Η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου δεν υπάρχει πλέον στον λογαριασμό της, ωστόσο χρήστης του X (πρώην Twitter) ανέβασε screenshot από την ανάρτηση, όπου φαίνεται το tweet της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως, με το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου.

Στο tweet εμφανίζονται κάρτες με δηλώσεις της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως, ενώ είναι γραμμένο και σε πρώτο πληθυντικό. 

Σύμφωνα με το tweet του χρήστη που αναδημοσίευσε την ανάρτηση, η υπουργός ανέβασε την ίδια ανάρτηση λίγη ώρα αργότερα από την Άννα Διαμαντοπούλου. 

Λίγη ώρα αργότερα, η Άννα Διαμαντοπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση στην οποία αναφέρει: «Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης.

Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση. Εμείς με κάθε μας λέξη ενώνουμε, δεν διχάζουμε. Προχωράμε για το Μεγάλο και Κυβερνών #ΠΑΣΟΚ»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις