Κυριακή, 15 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ σε έντονο τετ α τετ: Τα δάκρυα, το δαχτυλίδι αρραβώνων και το fast food

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ σε έντονο τετ α τετ: Τα δάκρυα, το δαχτυλίδι αρραβώνων και το fast food
Φωτογραφία: Reuters

Η συνάντηση του αιώνα, έγινε! Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, ξανά μαζί, αλλά αυτή τη φορά συν γυναιξι και τεκνοις.

Οι παπαράτσι δεν πίστευαν τα μάτια τους, όταν είδαν ξανά μαζί το πολυσυζητημένο (πρώην) ζευγάρι Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ, λίγο καιρό μετά την είδηση-βόμβα πως οδεύουν προς διαζύγιο.

Η ντίβα και ο κινηματογραφικός σταρ, εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά μετά την κατάθεση του διαζυγίου τους, στο ξενοδοχείο Beverly Hills το Σάββατο (14.09.2024).

Όπως γράφει η daily mail που δημοσιεύει και το φωτογραφικό ντοκουμέντο της «επανασύνδεσης», οι δυο πρώην σύντροφοι είχαν μια έντονη συζήτηση, με την Λόπεζ να σκουπίζει τα δάκριά της σε κάποια στιγμή του διαλόγου τους.

Το περίφημο τετ α τετ έγινε μπροστά στα παιδιά του Μπεν, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ –τον 15χρονο Φιν και τον 12χρονο Σάμιουελ  και τα 16χρονα δίδυμα της Τζένιφερ, την Emme και τον Max, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Celebrity Livin (@celebritylivin_)

Η συνάντηση έγινε μόλις λίγα 24ωρα αφότου ο Άφλεκ καταγράφηκε να δίνει ένα φιλί (στο μάγουλο) στην σύζυγο του κολλητού του φίλου, του Ματ Ντέιμον Luciana, λίγες μέρες αφότου ο Damon, με τη σειρά του, εμφανίστηκε στο πλευρό της Τζένιφερ Λόπεζ να της κρατά το χέρι. 

Η ηθοποιός απέπνεε λάμψη κινηματογραφικής σταρ με ένα κομψό μαύρο cropped πουλόβερ και παντελόνι καμπάνα, καθώς περπατούσε μαζί με τον Ben στο διάσημο ξενοδοχείο.

Το εντυπωσιακό όλων, είναι ότι η Τζένιφερ Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της μαζί με μια χρυσή βέρα.

Η επανασύνδεση έρχεται επίσης αφού η Jen έκανε μια στάση στο αγαπημένο εστιατόριο fast food του Άφλεκ στο Λος Άντζελες την περασμένη Δευτέρα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις