Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Θανάσης Πάτρας: Χρηστίδου και Μάνεσης έχουν βρει τον χώρο τους και έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια

Θανάσης Πάτρας: Χρηστίδου και Μάνεσης έχουν βρει τον χώρο τους και έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια

“Οι άλλες εκπομπές είναι πάντα εκεί για να σε κάνουν καλύτερο” ομολογεί ο Θανάσης Πάτρας.

Για τον σκληρό ανταγωνισμό που θα συναντήσουν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου μίλησαν, ανάμεσα σε άλλα, ο Θανάσης Πάτρας και ο Δημήτρης Πανόπουλος στη συνέντευξη που έδωσαν το ένθετο Τύπος Tv και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου.

Έχετε απέναντι δυνατούς “ανταγωνιστές” όπως τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Νίκο Μάνεση. Πως βλέπετε τους “αντιπάλους”;

Θανάσης Πάτρας: Οι άλλες εκπομπές είναι πάντα εκεί για να σε κάνουν καλύτερο, σου δίνουν πάντα ένα κίνητρο να προσπαθήσεις περισσότερο. Είναι πετυχημένοι σε αυτό που κάνουν, έχουν βρει τον χώρο τους και έχουν εξελιχθεί μέσα στα χρόνια, τρέφω μεγάλο σεβασμό, αλλά τα πράγματα υπάρχουν για να αλλάζουν και όλοι έχουν δικαίωμα να κάνουν προτάσεις και να ελπίζουν για το καλύτερο.

Δημήτρης Πανόπουλος: Ο ανταγωνισμός είναι σίγουρα μεγάλος και απέναντι θα έχουμε εκπομπές που είναι στημένες χρόνια. Η διάρκεια αυτή από μόνη της δείχνει ότι κάτι κάνουν καλά και οφείλουμε πάντα να το αναγνωρίζουμε. Δεν έχουμε όμως τον ανταγωνισμό στο μυαλό μας.

Μπαίνουμε σε μια κούρσα για πρώτη φορά και ο στόχος μας είναι να κάνουμε αυτό που σχεδιάζουμε όσο καλύτερα και πιστεύω ότι η επιβράβευση θα έρθει. Άλλωστε μια τηλεοπτική σεζόν είναι μαραθώνιος και οι μαραθωνοδρόμοι πρέπει πρώτα να κερδίσουν τους εαυτούς τους και μετά τους αντιπάλους τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις