Κυριακή, 15 Σεπτ.
26oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι στην Super League με κοινό στόχο αλλά διαφορετικές προσεγγίσεις

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Πρώτο ντέρμπι στην Super League με κοινό στόχο αλλά διαφορετικές προσεγγίσεις
eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφοι τους (20:30 Novasports Prime, LIVE από το Newsit.gr) στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής για την Super League, με τις δυο ομάδες να έχουν κοινό στόχο τη νίκη, ωστόσο αναμένεται να έχουν διαφορετική προσέγγιση στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μετά τη διακοπή των εγχώριων πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, έρχονται αντιμέτωποι στο πρώτο φετινό ντέρμπι της σεζόν για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι γηπεδούχοι είναι μαζί με τον Ολυμπιακό, οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το 3/3 και σε περίπτωση που φτάσουν σε καρέ νικών, θα αφήσουν πίσω τους το «τριφύλλι» οκτώ βαθμούς.

Σαφώς μεγαλύτερη η πίεση για την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο που έχει ήδη «πετάξει» πολύτιμους βαθμούς και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Άλλωστε σε ενδεχόμενη ήττα, ή κακή εμφάνιση, η γκρίνια στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» θα είναι τεράστια. 

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκης» τον Παναιτωλικό, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το απόλυτο φαβορί. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμαπρ βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να διευρύνει το σερί του στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της Κυριακής

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024

16:30 Δημοτικό Στάδιο Σερρών, Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός

18:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

20:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης

20:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις