Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Μωραΐτης κατηγορεί τον Φάμελλο για «υποκρισία»: «Ανακάλυψε τα προβλήματα επί Κασσελάκη μετά την αντικατάστασή του»

Ο Μωραΐτης κατηγορεί τον Φάμελλο για «υποκρισία»: «Ανακάλυψε τα προβλήματα επί Κασσελάκη μετά την αντικατάστασή του»

Αιχμές για «υποκρισία» άφησε κατά του Σωκράτη Φάμελλου ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου για τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ επί προεδρίας του Στέφανου Κασσελάκη, ο Νίκος Μωραΐτης προχώρησε σε μία αιχμηρή ανάρτηση για τον πρώην επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος τη; Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Φάμελλος είχε τονίσει σε δηλώσεις του στο Action24: «Όσο ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος είχαμε σοβαρά προβλήματα όσον αφορά την συρρίκνωσή μας -και τη δημοσκοπική, αλλά δεν είναι μόνο αυτή- την αποστράτευση ανθρώπων που για χρόνια προσέφεραν στην Αριστερά, την απαξίωσή μας -γιατί τα φαινόμενα αυτά και οι συζητήσεις που ανοίγονταν δεν ήταν αντίστοιχες με τις αξίες της Αριστεράς, αλλά και γενικά με τις προοδευτικές ιδέες.

Άρα, η δημόσια διατύπωση της πολιτικής μου αντίθεσης με την πολιτική που ασκεί ο κ. Κασσελάκης είναι ότι αυτή η πολιτική δεν αντιστοιχεί στον ρόλο του προέδρου, στην ευθύνη που έχει ο πρόεδρος, στο καταστατικό μας, στις συνεδριακές μας αποφάσεις και πάνω απ’ όλα στα συμφέροντα της κοινωνίας και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν όντως υπήρχαν αυτά τα προβλήματα, ενόσω ο ίδιος ήταν πρόεδρος της ΚΟ, είτε τα έκρυβε μέχρι να χάσει τη θέση του, είτε τα ανακάλυψε αφού τον αντικατέστησε ο Στέφανος Κασσελάκης», σημειώνει ο γνωστός στιχουργός στην ανάρτησή του.

«Και τα δύο δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα», συμπληρώνει.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του Νίκου Μωραΐτη:

«Τι ισχύει από τα δύο;

1. Είχαν σοβαρά προβλήματα με τον Κασσελάκη αλλά ο Φάμελλος δεν τα αποκάλυπτε όσο ήταν Πρόεδρος της ΚΟ (μέχρι πριν από 15 μέρες!) για να μη χάσει τη θέση;

ή

 

2. Δεν είχαν σοβαρά προβλήματα με τον Κασσελάκη όσο ο Φάμελλος ήταν Πρόεδρος της ΚΟ, και τα ανακάλυψε μόλις έχασε τη θέση;

Και τα δύο δεν μπορούν να ισχύουν ταυτόχρονα.

Γι’ αυτό σας λέω.

Πρόκειται για απίστευτους υποκριτές».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις