Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι σκοράροντας 2 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι σκοράροντας 2 γκολ και δίνοντας 1 ασίστ
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, επέστρεψε στους αγώνες της Ίντερ Μαϊάμι, με τον Αργεντινό να σκοράρει 2 γκολ και να δίνει 1 ασίστ, στη νίκη με 3-1 της ομάδας του απέναντι στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Ο Λιονέλ Μέσι είναι και πάλι εδώ! Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής γύρισε στους αγωνιστικούς χώρους μετά τις 15/07/24 και τον τελικό του Copa America, με τον αρχηγό της Ίντερ Μαϊάμι να οδηγεί την ομάδα του στη νίκη με 3-1 απέναντι στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον. Ο «Λίο» μάλιστα είχε αρκετή όρεξη, σκοράροντας 2 φορές, ενώ μοίρασε και 1 ασίστ, δείχνοντας ότι η απουσία του δεν τον επηρέασε καθόλου.

Αυτό ήταν το 14ο γκολ και η 14η ασίστ του Μέσι στο MLS, με την ομάδα της Φλόριντα να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Μίκαελ Ουρ σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό για την Φιλαδέλφεια, η οποία παρότι προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε στο 26΄, ενώ 4 λεπτά αργότερα, η Ίντερ πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Μέσι να πετυχαίνει και τα 2 γκολ. Το Μαϊάμι αντιμετώπισε σημαντική πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σουάρες στο 90΄+8 να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Η Ίντερ Μαϊάμι με τον Μέσι και τον Σουάρεζ να θυμίζουν τα ένδοξα χρόνια που συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα, βρίσκεται στην 1η θέση του MLS με 62 πόντους μετά από 19 αγώνες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις