Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: Φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο για τους «πράσινους»

Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου: Φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο για τους «πράσινους»
eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που διεξάγεται στην Κύπρο, με τον «επτάστερο» να αντιμετωπίζει σε φιλικό παιχνίδι την Μπάγερν Μονάχου, στο τρίτο τεστ της φετινής του προετοιμασίας.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την καλοκαιρινή του προετοιμασία, με το «τριφύλλι» το οποίο βρίσκεται στην Κύπρο να παίρνει μέρος στο φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου (19:30, Cosmote Sport 2) με στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας και κάτοχο της Euroleague να είναι μια πειστική νίκη.

Άλλωστε το «τριφύλλι» μετά τις νίκες του απέναντι σε Τσεντεβίτα Ολίμπια (81-76) και Εφές (83-72) για το «Cedevita Tournament» στην Σλοβενία, θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που έχει στα φιλικά προετοιμασίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Τσεντί Οσμάν βρίσκεται κανονικά με την αποστολκή της ομάδας, σε αντίθεση με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, οι οποίοι έμειναν στην Αθήνα, αφού δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα δώσουν στην Κύπρο ατμόσφαιρα από το ΟΑΚΑ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις