Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για το παιδί που θα αποκτήσει με την Αλεξάνδρα Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για το παιδί που θα αποκτήσει με την Αλεξάνδρα Νίκα και το ενδεχόμενο γάμου

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα περιμένουν το πρώτο του παιδί, πριν τα φετινά Χριστούγεννα. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα από το Λονδίνο.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα ετοιμάζονται για τα πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα της ζωής τους. Αναμένεται τότε να είναι ήδη γονείς, καθώς η σύντροφος του τραγουδιστή βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο καλλιτέχνης, σε συνέντευξή του, στον Γιώργο Λιάγκα από το Λονδίνο. Το ζευγάρι που αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, ζει όπως φαίνεται μια από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής και της σχέσης του.

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 09:50 το «Πρωινό» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1. Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας πριν λίγες ημέρες, πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, με τη συνέντευξη του τραγουδιστή να πραγματοποιείται πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο.

Ο παρουσιαστής φαίνεται πως θα ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό σχετικά με την πατρότητα, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες, η σύντροφός του Αλεξάνδρα Νίκα είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

«Σε αγχώνει το γεγονός της πατρότητας;» ρωτάει ο Γιώργος Λιάγκας με τον τραγουδιστή να απαντάει: «Καθόλου. Από μικρός ήθελα να κάνω οικογένεια». Όσον αφορά στο ενδεχόμενο γάμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός απάντησε: «Κάποια στιγμή θα γίνει και γάμος».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ToPrwino (@toprwino_ant1)

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλλης Σολδάτου στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, η γέννηση του παιδιού αναμένεται να γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής λαχταρά να γίνει μπαμπάς, ωστόσο δεν διατυμπανίζει το χαρμόσυνο γεγονός και προσπαθεί όλο αυτό το διάστημα να το κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αλεξάνδρα Νίκα φροντίζει να βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου της και να τον στηρίζει σε κάθε του επαγγελματικό βήμα, πηγαίνοντας στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται, αλλά και ακολουθώντας τον στις συναυλίες του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις