Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Νάντια Μπουλέ: Πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart σε παραγωγή του Broadway για το μιούζικαλ Chicago

Νάντια Μπουλέ: Πήρε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart σε παραγωγή του Broadway για το μιούζικαλ Chicago
ΦΩΤΟ NDP

Η Νάντια Μπουλέ κατάφερε να ξεχωρίσει στο Λονδίνο και να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart στη διεθνή παραγωγή του Broadway για το μιούζικαλ Chicago. 

Η Νάντια Μπουλέ απέδειξε για ακόμα μια φορά το ταλέντο που διαθέτει στην υποκριτική. Στα 39 της χρόνια, ετοιμάζεται στο Λονδίνο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Roxie Hart στη διεθνή παραγωγή του Broadway για το μιούζικαλ Chicago. Στο πλευρό της βρίσκεται διαρκώς η κόρη της, που την στηρίζει και προσπαθεί να προσαρμοστεί στον βρετανικό τρόπο ζωής. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες υποψήφιες που διεκδικούσαν τον ρόλο.

Για πρώτη φορά, Ελληνίδα καλλιτέχνιδα εντάσσεται στο δυναμικό παράστασης του Broadway, συμμετέχοντας σε πανευρωπαϊκή περιοδεία που περιλαμβάνει 18 χώρες! Όπως αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ κάνοντας ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν την έναρξη της περιοδείας θα χρειαστεί 4 εβδομάδες στο Λονδίνο ώστε ο θίασος να κάνει εντατικές πρόβες.

Όσον αφορά στην κόρη της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως θα βρίσκεται στο πλευρό της τόσο στο Λονδίνο όσο και στην μεγάλη περιοδεία που θα ακολουθήσει. «Την έχω μαζί μου! She’s living the London life”». Όταν ρωτήθηκε για το αν η κόρη της ξεκίνησε παιδικό σταθμό, η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ αποκάλυψε πως «Η μικρή κάνει περιοδεία φέτος».

«Είμαι αρκετά εξοικειωμένη με τα αγγλικά, αλλά εννοείται πως είναι πιο δύσκολο να παίζεις σε άλλη γλώσσα. Παρ’ όλα αυτά ακόμα και οι Άγγλοι συνάδελφοι δυσκολεύονται στην πρόζα γιατί πρέπει να έχουμε όλοι Αμερικάνικη προφορά» αποκάλυψε η Νάντια Μπουλέ σε άλλη ερώτηση.

«Ο φόβος με απασχολεί χρόνια σαν συναίσθημα. Η ζωή είναι μία και μοναδική και συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα στον κόσμο. Έχω την τύχη να είμαι καλά και να κάνω κάτι που αγαπώ, οπότε στη ζυγαριά των συναισθημάτων, υπερτερεί η ευγνωμοσύνη» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Μετά από τέσσερις οντισιόν που έγιναν στο Λονδίνο, ανάμεσα σε 3.000 ηθοποιούς από όλο τον κόσμο, η Νάντια Μπουλέ, πήρε τον ρόλο της Roxie Hart και πλέον βρίσκεται στο Λονδίνο, καθώς έχουν ξεκινήσει οι τελικές πρόβες με τους συντελεστές της παράστασης που ταξίδεψαν από τη Νέα Υόρκη.

Η παράσταση θα ταξιδέψει στην Ευρώπη σε: Αυστρία, Φιλανδία, Πορτογαλία, Ουγγαρία και σε άλλες 14 χώρες. Στην Ελλάδα θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε τον Οκτώβριο στην Αθήνα και τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για περιορισμένες παραστάσεις.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις