Κυριακή, 15 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Αιμίλιος Χειλάκης σε θεατές: «Αργήσατε 50 χρόνια, πρέπει να σας το πω αυτό»

Αιμίλιος Χειλάκης σε θεατές: «Αργήσατε 50 χρόνια, πρέπει να σας το πω αυτό»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης θέλησε να αστειευτεί με τους θεατές με το δικό του ξεχωριστό χιούμορ. Αμέσως μετά, ο καλλιτέχνης άφησε πίσω την πλάκα και μίλησε με λόγια θερμά για τον όμορφο θεατρικό χώρο που βρισκόταν.

Τις τελευταίες παραστάσεις του «Κατά φαντασίαν ασθενή» απολαμβάνει ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με τους συνεργάτες του, δίχως να αμελεί να μοιράζεται ιδιαίτερα αποσπάσματα στα social media. Σε ένα από αυτά, ο δημοφιλής καλλιτέχνης θέλησε να κάνει με χιούμορ ένα… παράπονο στους θεατές.

Ειδικότερα, όπως βλέπουμε στο σχετικό απόσπασμα, ο Αιμίλιος Χειλάκης επέλεξε να πει τα εξής λίγα λεπτά πριν από την παράσταση στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα. «Είμαι πάρα πολύ δυσαρεστημένος από το φεστιβάλ της Ελευσίνας γιατί εδώ πέρα, σε αυτόν τον χώρο που εγώ κάποτε έκανα ποδήλατο, έχω παίξει μπάλα εδώ πέρα πριν φτιαχτεί αυτό το πολύ ωραίο πράγμα κατά τ’ άλλα, εσείς το γεμίσατε.

Και έχετε έρθει όλοι για να με βλέπετε, για να παίζω. Πού ήσασταν όμως όταν ήμουν εδώ και έπαιζα μπάλα το 1975 και το ’76 που έκανα ποδήλατο; Σας ευχαριστώ που ήρθατε το 2024 αλλά αργήσατε πενήντα χρόνια! Πρέπει να σας το πω αυτό».

Αμέσως μετά, βέβαια, ο καλλιτέχνης άφησε πίσω την πλάκα και μίλησε με λόγια θερμά για τον όμορφο αυτόν θεατρικό χώρο. «Φεστιβάλ Ελευσίνας, το τιμάω. Είμαι πολύ συγκινημένος, ως ένας Ελευσιναίος, στο ότι το Φεστιβάλ Ελευσίνας μακροημέρευσε και είναι πραγματικά μια από τις πιάτσες, που λέμε εμείς στην καθομιλουμένη μας στο θέατρο, που θέλουμε πολύ να ερχόμαστε γιατί είναι και φιλόξενο αλλά και ένα μέρος που, εκτός του ότι νιώθω απίστευτα συναισθηματικά δεμένος, έχω δώσει παραστάσεις που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ».

@festivalaisxylia Ο @aimilios_chilakis_official με τον δικό του, μοναδικό τρόπο μιλάει για το Φεστιβάλ Αισχύλεια και την Ελευσίνα! 🌟💫Οι ηθοποιοί παράστασης «Κατά φαντασίαν ασθενής» είναι στα Αισχύλεια 2024 🔥 #Aisxylia #AisxyliaFestival #Aisxylia2024 #Festival #GreekFestival #Εlefsina ♬ πρωτότυπος ήχος – Φεστιβάλ Αισχύλεια

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που για άλλη μια φορά τιμήσατε την επιλογή μας, το έργο που σας φέραμε το οποίο με πολλή αγάπη και πολύ κόπο έχουμε ετοιμάσει» κατέληξε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης σε αυτή την πρωτότυπη, ομολογουμένως, προώθηση της παράστασης του.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις