Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Καταγγέλλει on camera διαδικτυακή απάτη, «προφανώς δεν είμαι εγώ»

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Καταγγέλλει on camera διαδικτυακή απάτη, «προφανώς δεν είμαι εγώ»

Η Βάλια Χατζηθεωδόρου καταγγέλλει διαδικτυακή απάτη και ζητάει από τους ακολούθους της, στο Instagram να έχουν τα μάτια τους 14.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου ανακάλυψε τυχαία όπως λέει την διαδικτυακή απάτη, με τους άγνωστους δράστες να ζητούν από ψεύτικο λογαριασμό με τα στοιχεία της, φωτογραφίες από ακολούθους της στο Instagram. Η παρουσιάστρια εμφανίζεται σε βίντεο που ανέβασε έκπληκτη από τα όσα έγιναν και έμαθε. Ζητάει από τους διαδικτυακούς της φίλους να είναι προσεκτικοί και να μην παρασύρονται. Η ίδια δεν έχει ιδέα για την ταυτότητα εκείνων που «συστήθηκαν» στα social media με τα δικά της στοιχεία.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» δημοσίευσε στα Instagram Stories της μια συνομιλία με τον ψεύτικο λογαριασμό, μη πιστεύοντας ότι ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να υπάρχουν fake profiles στα social media.

«Επειδή μου το στέλνετε, προφανώς δεν είμαι εγώ. Δεν θα σας ζητούσα να μου στείλετε κάποια φωτογραφία σας, εννοείται ότι δεν τραγουδάω. Όχι σήμερα, γενικά.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως υπάρχουν ακόμη ψεύτικα προφίλ και στέλνουν ό,τι να ναι, αλλά οκ» είπε στα Instagram Stories της.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε διακοπές το φετινό καλοκαίρι στη Μύκονο και πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα, καθώς έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» με κεντρική παρουσιάστρια την Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις