Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Δέσποινα Μοιραράκη: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της σε δυστύχημα όταν ήταν μόλις 6 ετών

Δέσποινα Μοιραράκη: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της σε δυστύχημα όταν ήταν μόλις 6 ετών
ΦΩΤΟ NDP

Η Δέσποινα Μοιραράκη έμεινε ορφανή στα 6 της χρόνια. Ο πατέρας της σκοτώθηκε ακαριαία όταν ένα τούβλο έπεσε στο κεφάλι του.

Η Δέσποινα Μοιραράκη περιγράφει το πιο τραυματικό γεγονός της ζωής και των παιδικών της χρόνων. Τη μέρα που σκοτώθηκε ο πατέρας της. Η ίδια ήταν μόλις 6 ετών και τον περίμενε να γυρίσει. Οι σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σπίτι που έμεναν, δεν έχουν σβήσει μέχρι και σήμερα. Το ορφανό κορίτσι αναγκάστηκε να «σκληρύνει», να βγει μπροστά και να γίνει η επιχειρηματίας που όλοι γνωρίζουν σήμερα.

«Σαν σήμερα 15 Σεπτέμβρη όταν ήμουν 6 ετών έμεινα ορφανή! Έχασα τον μπαμπά μου. Ήταν ξημερώματα όταν ήρθε Κυριακή πρωί στο εξοχικό μας Παραλία Μαρκοπουλου να μας πει ότι πάει στο Αλιβέρι με το νονό μου να τον βοηθήσει σε ενα πηγάδι και το βράδυ θα ερχόταν να μας πάρει για να πάμε στην Αθήνα γιατί θα ξεκινούσαν την επόμενη τα σχολεία.

Ξύπνησα… με πήρε ψηλά στην αγκαλιά του και μου πε: δασκαλίτσα μου (έτσι με αποκαλούσε ) ετοιμάσου θα έρθω το βράδυ από το Αλιβέρι με το νονό να σας πάρω… Πώς να ήξερα τότε ότι ήταν η τελευταία αγκαλιά του πατέρα μου;

Πώς να ήξερα ότι ήταν τα τελευταία φιλιά της ζωής μας; Το βράδυ η αστυνομία ήρθε να μας ανακοινώσει το μοιραίο! Όπως ήταν σκυμμένος και δούλευε έπεσε ένα τούβλο στο κεφάλι του πίσω και ο θάνατος ήταν ακαριαίος! Ακολούθησε μια τραγωδία… Το μυαλό της μικρής δασκαλίτσας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τα γεγονότα…

Έχοντας αγκαλιά τη μικρή αδελφούλα μου Σοφία 4 ετών τότε προσπαθούσα σε μια γωνία της μικρής κάμαρας να καταλάβω Τι;;;; Τι απ’ ολα; Η μαμά μας αναίσθητη με γιατρό και ένα τσούρμο από μαυροφορεμένες γυναίκες να θρηνούν…

Η τραγωδία έγινε ακόμα μια ακόμη μεγαλύτερη τραγωδία όταν ήρθε και η σορός. Η απώλεια του πατέρα μου με στιγμάτισε για πάντα στη ζωή μου. Με έκανε τόσο… ευάλωτη ψυχικά. Αλλά συγχρόνως με ανάγκασε να βγω μπροστά … πραστατεύοντας από τότε τη χήρα μάνα μου κ την ορφανή αδελφή μου. Έγινα το «αντράκι του σπιτιού»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Miraraki (@despina_miraraki)

Κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία της μικρής δασκαλιτσας! της Δεσποινούλας!! Της Δέσποινας!!! Της Μοιραράκη! Η συνέχεια… η ζωή μου μέχρι σήμερα. Έχοντας την ευλογία του Θεού και της Παναγίας», αναφέρει στην ανάρτησή της η Δέσποινα Μοιραράκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις