Κυριακή, 15 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής για γεύμα λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Super Katerina

Κατερίνα Καινούργιου και Παναγιώτης Κουτσουμπής για γεύμα λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Super Katerina

Όλα έτοιμα για την πρεμιέρα του «Super Κατερίνα», με την Κατερίνα Καινούργιου και την ομάδα της, να δηλώνουν πανέτοιμοι για το νέο στοίχημα.

Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της στον Alpha με το «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου πέρασε χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή και την παρέα τους δίπλα στην παραλία. Η παρουσιάστρια μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στα social media από την έξοδό της.

Το μεσημέρι της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου του 2024 η παρουσιάστρια του Alpha και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής απόλαυσαν το γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο μπροστά στην παραλία. Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους followers τη νέα selfie φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

«Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι νιώθω πως έρχεται ο πιο όμορφος χειμώνας… Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα! Μας λείψατε τόσο πολύ… η καλημέρα μας, η συντροφιά μας, να ξεκινάμε παρεούλα τη μέρα μας και να τα μοιραζόμαστε όλα», έγραψε στο instagram η Κατερίνα Καινούργιου η οποία αύριο, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου επιστρέφει με τη «Super Κατερίνα» στο καθημερινό πρόγραμμα του Alpha.

Το πρωί του Σαββάτου (14-09-2024) η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από την πρόβα τζενεράλε της εκπομπής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Στην παρέα της θα είναι καθημερινά ο Γρηγόρης Γκουντάρας, καθώς και οι Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Παπακωστοπούλου και Γιάννης Πουλόπουλος. Στην κουζίνα της εκπομπής ο Πέτρος Συρίγος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις