Δευτέρα, 16 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα όπου λήστεψαν και ξυλοκόπησαν τρεις ενοίκους

Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους αστυνομικούς, εισέβαλλαν σε διαμέρισμα όπου λήστεψαν και ξυλοκόπησαν τρεις ενοίκους

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τρεις νεαροί ένοικοι διαμερίσματος στην περιοχή Πεύκα στη Θεσσαλονίκη από πέντε αδίστακτους κουκουλοφόρους ληστές.

Μάλιστα δυο από τους ληστές που ξυλοκόπησαν τους νεαρούς στα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη φορούσαν μπουφάν με διακριτικά της αστυνομίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι ληστές αφού έσπασαν το τζάμι της μπαλκονόπορτας του ισογείου με βαριοπούλα, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο που βρίσκονταν ο ιδιοκτήτης με δύο νεαρούς, τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν με πλαστικά δεματικά καλώδια.

Ζήτησαν χρήματα από τα θύματα και όταν τους απάντησαν πως δεν έχουν, τότε εξοργίστηκαν και άρχισα;ν να τους χτυπούν και πιο έντονα τον 31χρονο ιδιοκτήτη προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές, κλωτσιές, την βαριοπούλα αλλά και καρέκλες, ζητώντας τους να τους αποκαλύψουν που είχαν κρυμμένα χρήματα, ενώ ταυτόχρονα προκαλούσαν ζημιές στο εσωτερικό του σπιτιού.

Τους έκλεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τα πορτοφόλια τους, τα χρήματά τους, αλλά και το καταγραφικό από τις κάμερες που κατέγραφαν τις κινήσεις τους.

Στη συνέχεια τα μέλη της συμμορίας προσπάθησαν να μεταφέρουν τον ιδιοκτήτη στο υπόγειο, καθώς πίστευαν πως εκεί υπάρχει κάποιο χρηματοκιβώτιο, όμως αυτός κατάφερε να πηδήξει από ένα παράθυρο και να χαθεί στο σκοτάδι.

Οι ληστές φοβήθηκαν και εγκατέλειψαν το σπίτι, αφήνοντας πίσω τους δεμένα τα δύο θύματα, ενώ η Αστυνομία ενημερώθηκε στις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής (15/09/2024) και έφτασαν στο σημείο.
Ο ιδιοκτήτης της οικίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου και παραμένει για νοσηλεία.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις