Δευτέρα, 16 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε πανικό στην Ερμού: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προκάλεσε πανικό στην Ερμού: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη»

Οι Αντετοkounbros βρέθηκαν σε εκδήλωση μαγαζιού τους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κατάφερε να προκαλέσει «πανικό» με την παρουσία του στην Ερμού.

Το πλήθος δεν σταμάτησε να φωνάζει το όνομα του και να ζητάει μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε αντικείμενο λατρείας -το βράδυ της Κυριακής (15.09.2024)- περπατώντας στην Ερμού!

Μαζί με τα αδέρφια του (Θανάση, Κώστα, Άλεξ και Φράνσις), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε σε κατάστημα της ιδιοκτησίας τους, με τον κόσμο να παθαίνει «πανικό» με τον «Greek freak»

Οι fans του Γιάννη Αντετοκούνμπο άρχισαν να συγκεντρώνονται από νωρίς, για τα επίσημα εγκαίνια του καταστήματος των Αντετοkounbros σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, προκειμένου να βρεθούν κοντά στον «Greek freak».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταμάτησε να χαμογελάει, βλέποντας την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του και μάλιστα σχολίασε μέσα από την ανάρτηση που έκανε στο Instagram: «Μην θεωρείτε δεδομένη αυτή την αγάπη».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Ugo Antetokounmpo (@giannis_an34)

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο δραστηριοποιούνται εμπορικά και στην Ελλάδα, ενώ εδώ και χρόνια λειτουργεί η Antetokounbros Academy.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις