Τρίτη, 17 Σεπτ.
27oC Αθήνα
Monte Vista: Υψηλή γαστρονομία και θέα που μαγνητίζει

Monte Vista: Υψηλή γαστρονομία και θέα που μαγνητίζει

Monte Vista: Υψηλή γαστρονομία και θέα που μαγνητίζει

Χτισμένο σε υψόμετρο 1.078 μέτρων, σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά σημεία της Αττικής, το Monte Vista παρουσιάζει ευφάνταστες γεύσεις σε έναν μοντέρνο χώρο που συνδυάζει υψηλή αισθητική και άνεση. Το νέο εστιατόριο του Regency Casino Mont Parnes είναι εδώ και υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τη γαστρονομία, προσφέροντας, παράλληλα, πρωτότυπες επιλογές ψυχαγωγίας.

Μια κορυφαία εμπειρία

Η θέα της Αττικής από ψηλά κόβει την ανάσα, και αυτό που κάνει το Monte Vista ξεχωριστό είναι ότι οι θαμώνες του μπορούν να την απολαύσουν σε όλο της το μεγαλείο, κάθε εποχή του χρόνου. Με έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για να παρέχει απρόσκοπτη θέα του λεκανοπεδίου, το εστιατόριο καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε μία πρωτόγνωρη εμπειρία, όπου το μαγευτικό τοπίο «απογειώνει» την απόλαυση.

Πληθωρικό μενού με επιμονή στην εποχικότητα

Στο Monte Vista, η επιλογή πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας είναι Α και το Ω. Σε ένα μενού με εμφανείς ελληνικές, ιταλικές και ισπανικές επιρροές, κάθε πιάτο έχει δημιουργηθεί για να ξεχωρίσει. Η εμπειρία πλαισιώνεται από μία πλούσια συλλογή κλασικών και signature κοκτέιλ, ενώ ολοκληρώνεται με τις γλυκές δημιουργίες ενός έμπειρου chef pâtissier.

Prime cut events

Κάθε Πέμπτη στο Monte Vista είναι αφιερωμένη στις κοπές υψηλής ποιότητας, σε ένα live event που κάθε λάτρης του κρέατος θα λατρέψει. Steak Tartare, Entrecôte de Paris, Tomahawk και πολλές ακόμα συναρπαστικές γεύσεις ενώνονται, υποσχόμενες να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους. Γιατί στο Monte Vista, το καλό κρέας είναι επιστήμη.

Η γαστρονομία συναντά την ψυχαγωγία

Οι θαμώνες του Monte Vista απολαμβάνουν live μουσική κάθε Παρασκευή και Σάββατο, με προγράμματα ειδικά διαμορφωμένα ώστε να συνοδεύουν τη γευστική εμπειρία των επισκεπτών. Κάθε μήνα φιλοξενείται πληθώρα θεματικών events, μεταξύ των οποίων parties και masterclasses που συνδυάζουν γαστρονομία και διασκέδαση με τον πλέον απολαυστικό τρόπο.

Το Monte Vista αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για όλους όσους αγαπούν τη γεύση, συνδυάζοντας υψηλή γαστρονομία, αξεπέραστο περιβάλλον και άριστη εξυπηρέτηση.

Κάνε την κράτηση σου εδώ ή κάλεσε στο 210 2421002 από τις 18:00 έως τη 01:00.